NEOBIČAN ODABIR

Španjolska markiza iznenadila odabirom vjenčanice; ovakvom izdanju nitko se nije nadao

17.12.2023 u 11:07

  • +3

Vjenčanica Mercedes Márquez

Izvor: Profimedia / Autor: Ngel DíAz BriñAs / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Vjenčanje Mercedes Márquez, markize od Montefuertea, i Ignacia Lizarrage, koje je spojilo španjolsku aristokraciju i poslovnu elitu, nešto je o čemu se ovih dana u Madridu pričalo, a posebnu pažnju privukao je neobičan odabir vjenčanice

Vikend uoči Božića bio je idealan za vjenčanje u kojem su u bračnu zajednicu ušli pripadnica aristokracije i poslovne elite. Mercedes Márquez Garralda, markiza od Montefuertea, izrekla je sudbonosno da bankaru Ignaciju Lizarragi Oscozu i to u glavnom gradu Španjolske.

Bračne zavjete izmijenili su u župi Sagrados Corazones, koja se nalazi nedaleko od mjesta gdje je mladenka živjela i odrasla sa svojom majkom.

Pred crkvu, gdje su je željno iščekivali uzvanici, mladenka je stigla u pratnji svoje majke Pilar Garralda Ruiz De Velasco. I dok je mladoženja bio elegantan u klasičnom odijelu, Mercedes je za svoj dan iz snova odabrala pomalo neobičnu kombinaciju.

elegancija bez mane

Portugalska princeza zablistala je u jednostavnoj vjenčanici, ali i u savršenoj haljini

Pogledaj galeriju

Na prvu satenska haljina koju je odabrala i nije prvi odabir većini mladenki diljem svijeta, koje uvijek traže 'baš onu' kojom neće proći nezamijećeno. Riječ je o dvobojnom modelu s dubokim dekolteom preko kojeg je Mercedes iskombinirala sako na kopčanje u krem boji i koji ima predimenzionirani cvijet na reveru.

Dio haljine je upravo u krem boji poput sakoa, zbog čega se stječe dojam kao da je riječ o cjelini, a ne o dva odvojena komada.

Čak i kada je riječ o kosi, i u ovome Mercedes Márquez Garralda nije slijedila ideje većine, već je kosu isfenirala na ravno, pustivši je da pada po ramenima. Nije bilo ni laganih kovrči niti nepotrebnih dodataka u kosi, baš kao ni pretjeranog make-upa.