predmeti žudnje

Sonja Kovač isprobala riskantan trend i spojila dva najpoželjnija komada

18.04.2023 u 17:41

Bionic
Reading

Sonja Kovač, hrvatska glumica, influencerica i manekenka odlučila je za spoj s budućim suprugom nositi košulju poput mini haljine te Pradine mokasinke i Louis Vuitton torbicu

Hrvatska glumica i influencerica Sonja Kovač podijelila je nekoliko radosnih trenutaka iz svog života sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama, a zaljubljenicama u modu pozornost su privukle njene mokasinke s potpisom Prade.

Mokasinke već nekoliko mjeseci ne silaze s vrha lista najpopularnije obuće, a one sa slavnim logotipom Prade apsolutno su jedan od najpoželjnijih komad koji trenutno možete posjedovati.

Upravo njih obukla je Sanja Kovač te ih uparila s još jednim vrlo poželjnim komadom - crnom kožnom Louis Vuitton torbicom.

Čitav stajling obogatila je crnim prslukom, jednim od omiljenijih chic komada, te dugačkom košuljom baby pink nijanse i čarapama u istoj boji, a primjetno je kako je odlučila slijediti jedan od najriskantnijih aktualnih trendova te je dugu košulju nosila poput mini haljine.

  • +5
Sonja Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages /PIXSELL

Osim u potpunosti pogođenog modnog odabira, Sonja Kovač podijelila je i trenutak nježnosti s budućim suprugom s kojim je razmijenila poljupce pa potom uživala u ukusnom ručku.