KRATKI BOB

Šokirala obožavatelje drastičnom promjenom: Samo Monica Belluci može izgledati ovako seksi s ovom frizurom

23.09.2019 u 14:38

Bionic
Reading

Glumica i seks simbol Monica Bellucci gdje god se pojavi izazove veliku pažnju medija i javnosti, no jučer je u Milanu izazvala poseban 'wow' efekt. Lijepa Talijanka pojavila se na reviji modne kuće Dolce & Gabbana s nikad kraćom frizurom, što je mnoge njezine obožavatelje itekako iznenadilo

Slavna glumica Monica Bellucci bila je glavna zvijezda na jučerašnjoj reviji modne kuće Dolce & Gabbana održanoj na milanskom tjednu mode. 54-godišnja ljepotica plijenila je pažnju zablistavši u klasičnom bijelom odijelu ispod kojeg je nosila prozirnu crnu košulju koja je u prvi plan stavila glumičino poprsje.

No malo tko je iz prve prepoznao slavnu ljepoticu. Kada su uzvanici shvatili o kome je riječ, čak je i fenomenalan stajling pao u drugi plan, a sve zahvaljujući novoj frizuri.

Naime, lijepa talijanska glumica drastično je promijenila imidž. Glumica se odlučila za kratki bob koji jedva prekriva uši, a njezina duga tamnosmeđa, gotovo crna kosa, koja je bila njezin zaštitni znak, sada je stvar prošlosti.

Monica Bellucci Izvor: MAXPPP/Profimedia / Autor: Pierre Teyssot/MAXPPP

Ovo je ujedno i prvi put da se lijepa Talijanka odlučila na tako drastičnu promjenu, no njezinu hrabru odluku itekako podržavamo. Na kraju krajeva - to je samo kosa, a i bob frizure proteklih godina uvjerljivo dominiraju Hollywoodom, ali i gradskim ulicama diljem svijeta.

Sviđala se nekome njezina nova frizura ili ne, činjenica je da slavna ljepotica sada izgleda još mladolikije.

  • +2
Monica Bellucci Izvor: EPA / Autor: CHRISTOPHE PETIT TESSON