PRATI TRENDOVE

Sofia Vergara zna kako i zimi izgledati dobro: Kombinacija traperica i teddy kaputa pokazala se dobitnom

28.12.2021 u 08:46

Bionic
Reading

Slavna Kolumbijka, koja je već nekoliko godina zaredom najplaćenija holivudska glumica, snimljena je na Beverly Hillsu izlazeći iz automobila, a mnogima je zapelo za oko to da je štikle s platformom, koje redovito nosi, ovoga puta zamijenila udobnim tenisicama

Iako smo navikli i u zimskim mjesecima poznate dame koje žive u Kaliforniji gledati s minimalno odjeće, ove godine sve je naopako, pa su tako i u te krajeve stigle niske temperature i kiša, zbog čega su mnoge morale posegnuti dublje u ormar kako bi pronašle toplije odjevne komade.

Tim se primjerom povela i 49-godišnja Kolumbijka Sofia Vergara obavljajući obaveze na Beverly Hillsu, a upravo su je ondje uhvatili paparazzi.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Atraktivna Sofia ovoga puta nije bila ni u kakvim uskim i seksi haljinama, kao ni u štiklama, već u udobnoj kombinaciji koja joj tako dobro pristaje. Odabrala je par skraćenih traperica visokog struka i u njih ugurala bež tie-dye košulju, a na noge navukla par udobnih bijelih tenisica.

SEZONSKI ADUT

Dame sa zagrebačke špice i ove sezone ne izlaze iz omiljenih teddy kaputa, a znaju i kako ih nositi

Pogledaj galeriju

Sve je zaokružila teddy kaputom, čija popularnost ne jenjava ni ove sezone, te Chanelovom torbicom koju nije ispuštala iz ruku. Ipak, ostala je vjerna svom omiljenom uzorku leoparda, koji se ovoga puta našao na zaštitnoj maski za lice.