NAGRADNJAČA

Soak off gel/lak za savršenu manikuru

25.01.2010 u 12:16

Bionic
Reading

Mnoge poklonice lakiranih noktiju često se pitaju postoji li lak koji bi trajao na noktima duže od postojećih. Rješenje je Soak off gel/lak

Soak off lakovi node se u 25 nijansi

Usluge trajne francuske manikure ili klasične manikure i pedikure uz postojanu boju laka su u zadnje vrijeme najtraženije među klijentima po velikom broju salona. Nova vrsta proizvoda Soak off gela/laka izvanredna je alternativa kada je u pitanju besprijekoran izgled francuske ili klasične manikure. Soak off gel/lak ima veću trajnost od tradicionalnog laka za nokte i do tri tjedna. Soak off gelovi/lakovi se savršeno mogu koristiti na prirodnim noktima, ali i na noktima na koje je apliciran gel ili akril.

Soak off ima svojstvo samoniveliranja, čime se uvelike olakšava njegova aplikacija te se sprečava odvajanje boje od plohe nokta. Ova nova vrsta proizvoda se u industriji naziva 'meki gel' ili 'trajni lak'. Razlog tome su njegova svojstva da se vrlo lako stapa s površinom prirodnog nokta i da garantira manju pojavu listanja, ljuštenja i pucanja boje na noktu. Soak off se vrlo lako uklanja hidratizirajućom i revitalizirajućom otopinom iz kolekcije Cuccio Profesional. Promjena Soak off boje na vašim noktima postala je vrlo jednostavan i brz proces budući da se Soak off otapa s noktiju u roku od nekoliko minuta, nema rašpanja proizvoda s noktiju kao kod tradicionalnog gela ili akrila.

Ovi proizvodi su najnoviji trend vodećih svjetskih salona i spa centara kao prava alternativa tradicionalnom lakiranju noktiju. U ponudi je 25 nijansi boja, a u pripremi je još osam.

Tportal nagrađuje vas jednim poklon bonom za manikuru Soak off gelom/lakom. 

Nagradu je osvojila: 

Martina Stipaničić, Zagreb

Čestitamo!