LJUBAV NA DJELU

Snimljeni dirljiva pjesma i videospot 'I to sam ja'

14.12.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Mališani s Onkološkog odjela Klinike za dječje bolesti Zagreb snimili su dirljiv glazbeni spot sa zvijezdama hrvatske estrade. Sestre Husar, Jelena Radan, Luka Nižetić i Jacques Houdek slavili radost.

Mališani s Onkološkog odjela Klinike za dječje bolesti Zagreb – Klaićeva zajedno sa zvijezdama hrvatske estrade - sestrama Ivanom i Marijom Husar, Jelenom Radan, Lukom Nižetićem i Jacquesom Houdekom, snimili su pjesmu i video spot 'I to sam ja' u zagrebačkom Westgateu, kojom slave ljubav, vjeru i nadu u bolje sutra. Autorica skladbe je jedna od članica Udruge 'Ljubav na djelu' Suzana Paša.

'Zahvalan sam ovoj izuzetnoj djeci što su mi dali priliku da im se pridružim u stvaranju jednog novog prijateljstva punog nade i života. Bilo je divno vidjeti kako su, iako neki od njih na teškim terapijama i kritičnim stadijima bolesti, iz punog srca pjevali i plesali, i nama velikima dali snagu i mnogo pozitivne energije', izjavio je glazbenik Jacques Houdek nakon završenog snimanja video spota.

Dirljiva pjesma u izvedbi mališana i zvijezda putokaz je i poruka koju prenose, a slavi ljubav prema životu, radost i svjesnost o tome da smo svi dio istog sna. Udruga 'Ljubav na djelu' upravo ovom pjesmom započinje veliki humanitarni projekt kojim prikuplja sredstva za uređenje Odjela hematologije i onkologije u sklopu Klinike za dječje bolesti Zagreb – Klaićeva, te poboljšanje uvjeta kako bi djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima omogučili dostojno liječenje i boravak u bolnici.

Udruga roditelja djece oboljelih od malignih bolesti u sklopu Klaićeve bolnice, 'Ljubav na djelu' bavi se promicanjem ljudskih vrijednosti, motivacijom i inicijativom za promjene u društvu, za pomoć osobama s manje mogućnosti, osvješćivanjem javnog mišljenja o problemima drugih, glazbenom aktivnošcu i humanitarnim radom.