ROĐENDANSKO KING SIZE PAKIRANJE

Smoki Smokić sada uz poklončić

06.06.2012 u 13:52

Bionic
Reading

Ovog proljeća, Soko Štark pripremio je iznenađenje za svoje najmlađe potrošače – Smoki Smokić s poklonom! U vrećici Smoki Smokića nalazi se poklon tetovaža i kartica s kodom za jednu od nezaboravnih igrica na internetskoj stranici www.smokismokic.com! I kartice i tetovaže mogu se sakupljati, a postoji 6 različitih – za 6 uzbudljivih igrica i 6 originalnih tetovaža!

Internetska stranica Smokić mjesto je na kojem se djeca mogu družiti, igrati i zabavljati. Osim osnovnih informacija, stranica sadrži i šest polja kojima je moguće pristupiti samo pomoću koda s odgovarajuće kartice. Svako polje sadrži novu interaktivnu aktivnost za najmlađe – bojanku, igricu 'Obuci Smokića', igricu 'Smokić vozi skate', labirint, igricu ''Smokić breakdance' i igricu 'Pokupi Smokiće u vrećicu'”. Svaka od aktivnosti nudi i instant nagradu (wallpaper, ringtone), koja se može osvojiti nakon što se osvoji određeni broj bodova, te snimanje slika u galeriji, i druge.

Povodom svog 40. rođendana, Smoki je pripremio posebno iznenađenje za svoje vjerne potrošače - Smoki King Size jubilarno pakiranje koje će se ovih dana pojaviti na tržištu.
Prepoznatljivog i svima poznatog okusa, u privlačnom pakiranju kakvo i dolikuje slavljeniku, Smoki King Size razlikuje se po veličini flipsa koji je znatno veći od klasičnih, jer je Smoki svih ovih godina itekako narastao. Simbolično, ali i u pravom smislu te riječi, Smoki King Size može se naći i u većim pakiranjima od 90 i 195 grama.

Podsjetimo, Smoki je nastao davne 1972. godine, a svojim je jedinstvenim okusom ubrzo osvojio srca kupaca. Recept je s vremenom postao strogo čuvana tajna poslovnog uspjeha, a Smoki je, ističući se svojim posebnostima, postao 'jedini pravi' u svijetu flipsa. Prevladavajući okus svježeg kikirikija i trajna hrskavost učinili su ga hranom svih generacija, neizostavnim pratiteljem u školi, na putovanjima, druženjima, zabavama, i to već punih četrdeset godina. Dragi Smoki, sretan ti rođendan!