SRETAN ROĐENDAN!

Smoki slavi 40. rođendan

23.10.2012 u 09:23

Bionic
Reading

U posljednjih 40 godina mnogo toga se promijenilo, ali je jedna stvar ostala ista – neponovljivi okus Smokija!

Dominantan okus kikirikija i prepoznatljiva hrskavost učinili su ga hranom svih generacija, neizostavnim pratiteljem na putovanjima, druženjima, čajankama... Tijekom svih ovih godina, Smoki je proširio svoju obitelj, ali je i povećao broj svojih vjernih obožavatelja. Oni stariji ostali su vjerni svome flipsu, dok su u isto vrijeme podučili one mlađe tome što su to prave stvari.

Nastao davne 1972. godine, Smoki je prvi proizvedeni flips u jugoistočnoj Europi, toliko popularan da je postao generičko ime za grupu flips proizvoda. Pravi se isključivo od najkvalitetnijih prirodnih sirovina - kukuruzne krupice, svježe pečenog kikirikija i biljne masnoće, bez bilo kakvih aditiva. Upravo zbog toga on je tako tradicionalan, a mlad duhom, hrskav, a topi se, ukusan, a prirodan, te predstavlja savršeni spoj - jedinstven u svijetu flipsa.

Upravo zbog toga Smoki je brend broj jedan u regiji, s najvećim brojem fanova na Facebooku koji trenutno prelazi brojku od 442.000!

Povodom velike obljetnice, Smoki je pokrenuo novu Facebook aplikaciju 'Najveći lanac Smoki fanova', kako bi dobio čestitku kakvu zaslužuje – najveću! Svatko treba, na kreativan i sebi svojstven način, u prostoru kojeg izabere, pojesti jedan Smoki, proslijediti vrećicu dalje i sve to zabilježiti video kamerom. Video radovi s najviše lajkova dobit će nagrade, ali će posebni žiri nagraditi i one najoriginalnije.

Jer - jedan je Smoki!