CELULIT, MASNICE, ŠLAUFIĆI

Slike Britney Spears bez imalo cenzure

14.04.2010 u 10:51

Bionic
Reading

Dok većina zvijezda redovito koristi Photoshop da sakrije nesavršenosti svog tijela, Britney Spears odlučila se na neobično hrabar potez - javno je objavila svoje neretuširane slike za jednu reklamnu kampanju

Britney Spears dozvolila je da na svjetlo dana iziđu njezine neretuširane fotografije sa snimanja reklamne kampanje za modnu marku Candies, da ljudi na njezinom primjeru jasno vide što Photoshop čini za ljepotu. Dvadesetdevetogodišnja pjevačica svjesna je svojih nedostataka pa je ovim potezom željela ukazati na pritisak koji mediji stvaraju pokazujući 'savršene' ljepotice koje zapravo ne postoje u stvarnom svijetu.

Na prvoj slici Britney pozira u provokativnoj pozi, odjevena u ružičasti kupaći kostim. Nesavršenosti njezina tijela, masni jastučići na bedrima i mrlje i masnice po nogama jasno se vide, no svega toga nema na slici koja se koristi za reklamnu kampanju. Na drugoj slici Britney je prikazana s leđa, a na njezinim nogama i guzi jasno se ocrtavaju tragovi celulita. Ako se pažljivije pogleda, jasno je da je s njezinih križa uklonjena tetovaža, kao i sve mrljice na koži. Čak su i pete i zglobovi, očigledno crveni od žuljeva, sasvim ispeglani.

'Britney je ponosna na svoje tijelo, na sve nepravilnosti', rekao je za britanski list Daily Mirror bliski izvor. 'Odlično sam se zabavljala na snimanju za Candies. Nosila sam preslatku odjeću koja je savršena za ljeto', rekla je Britney.