Nema zime

Slavnu brinetu ni niske temperature nisu natjerala da kaputom sakrije fantastičnu haljinu

20.01.2024 u 08:25

  • +3

Kendall Jenner

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Brojni slavni i poznati pohrlili su u mondena skijališta, a tu zabavu ne propušta ni Kendall Jenner koja je u Aspenu pokazala stajling koji joj je priskrbio naziv snježne kraljice

Unatoč temperaturama ispod ništice i snijegu koji leprša Kendall Jenner odbacila je topli kaput i pokazala odvažan zimski stajling. Za izlazak sa sestrama Kim i Khloé Kardashian, koji je uključivao odlazak u shopping i na večeru u restoran, 28-godišnja manekenka hrabro se suprotstavila niskim temperaturama u sivoj vunenoj Bottega Veneta haljini na jedno rame.

Model haljine, koji je prikazan koji je prikazan na modnoj pisti Bottega Veneta za jesen/zimu 2023., izrađen je korištenjem ekskluzivne tehnike 'za stvaranje efekta astrahan krzna', kako navodi dizajner Matthieu Blazy.

Haljina je imala 'zimski štih' zahvaljujući bijelom, krznenom rubu koji je izgledom podsjećao na topli šal. Stajlign je upotpunila crnim najlonkama i klasične crne salonke špic vrha. Za razliku od Kendall, njezine sestre odjenule su se više u skladu sa snježnim vremenom, a Khloé se ogrnula masivnom sivom bundom i dodala crnu krznenu kapu koja joj je praktički pokrivala cijelo lice.