JENNIFER LAWRENCE

Slavnoj plavuši još nisu dosadile jeftine tenisice oko kojih vlada nezapamćen hype

05.06.2023 u 10:11

  • +5

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence, 32-godišnja glumica koja za ulogu u filmu 'U dobru i u zlu', osvojila Oscara, sjajno izgleda bez obzira je li na crvenom tepihu ili u nekom casual stajlingu

Zgodna Amerinka u slobodno vrijeme njeguje posve ležeran, mladenački stil, a najbolje se osjeća u sportskim kombinacijama koje uključuju tenisice.

Da je itekako upućena u trendove, glumica koja se proslavila ulogom Katniss u filmskom serijalu za mlade 'Igre gladi', ponovno je dokazala na ulicama New Yorka u cool outfitu u kojem je privlačila poglede.

Sivomaslinaste udobne hlače military stila, idealnu ljetnu alternativu traperu, sjajno je spojila s običnim crnim topom bez rukava, još jednim modnim klasikom s kojim nikad ne možete pogriješiti.

  • +3
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mladenački look dodatno je nadogradila šiltericom i svojim omiljenim tenisicama iz kojih u posljednje vrijeme ne izlazi.

Riječ je o modelu Adidas Samba koji fashionistice poput Hailey Bieber ili Belle Hadid naprosto obožavaju jer su svevremenske i odlično izgledaju i ako ih nosite s traperom, trendi širokim hlačama, suknjama, haljinama...

  • +14
Adidas tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ove tenisice retro stila veliki su hit i zbog svoje pristupačne cijene koja se kreće oko 70 eura, a holivudska zvijezda ih već ima u nekoliko varijanti pa je svojoj bogatoj kolekciji nedavno dodala i varijantu u intenzivnoj plavoj boji. 

Stajling za svaku pohvalu, Jennifer je upotpunila i simpatičnom frizurom - cool pletenicama stvorivši genijalan dnevni look koji vrijedi iskopirati.