NIJE SVE DO BORA

Slavne žene otkrile tajnu mladolika izgleda

19.03.2015 u 16:37

  • +5

Zvijezde L'Orealove kampanje

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakus

Bionic
Reading

Pored bora, pjega i gubitka čvrstoće kože, jedan je od znakova starenja i promjena volumena kože protiv kojega se sve više suvremenih žena bori injekcijama filera. Za one nesklone ubodima igle osmišljena je dnevna njega koju su u četvrtak predstavile operna pjevačica Sandra Bagarić, glumice Bojana Gregorić Vejzović i Tamara Garbajs te TV i radio lice Ivana Mišerić

L'Oréal Paris lansirao je novu liniju proizvoda inspiriranu injekcijama filera koja kombinira visokokoncentriranu hijaluronsku kiselinu i fibroxyl u istoj formuli dnevne njege.

Kao što znamo, mikrofragmentirana hijaluronska kiselina male molekularne mase lako prodire u epidermu te uz hidratacijski učinak pojačano djeluje i protiv znakova starenja kože.

Potaknemo li k tome aktivnost fibroblasta, ključnih stanica vezivnog tkiva, koži ćemo vratiti izgubljeni volumen. U tome će nam pomoći fibroxyl, ekstrakt polisaharida koji pridonosi učvršćivanju kože potičući jačanje stanica fibroblasta i njihovo pričvršćivanje za kolagenska vlakna, čija se ekspresija u procesu starenja smanjuje.

Svakodnevnom primjenom obrazi se učvršćuju, bore se popunjavaju, a obrisi lica ponovno dobivaju mladenački izgled. Ostaje vam samo odlučiti se između kreme i seruma.