PRISTAJE UZ SVE

Slavna plavuša u svom ormaru ima jedinu jaknu koja vam je potrebna u proljetnim mjesecima

13.03.2020 u 14:06

Bionic
Reading

Manekenka Karlie Kloss jedna je od pobornica ležernog i praktičnog odijevanja. U njezinom ormaru rijetko kad ćete vidjeti ultimativne hit komade, no zato ćete zasigurno pronaći modne klasike koje vješto kombinira u skladu s trendovima. Slavna ljepotica nedavno je prošetala ulicama New Yorka u stajlingu koji je primjer savršenog spoja bezvremenskih i trendovskih komada

Proslavljena manekenka i model Karlie Kloss nije prošla neprimijećeno na ulicama New Yorka. Gdje se zaputila ne znamo, no znamo da su je paparazzi uslikali dotjeranu od glave do pete u komade koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru.

27-godišnja ljepotica, kojoj je karijera otišla u nebo nakon potpisivanja ugovora s brendom donjeg rulja Victoria's Secret, užurbano je prošetala Velikom jabukom odjevena u crnu majicu i plave traperice ravnog kroja koje desetljećima unazad obožavaju Francuskinje, a sve je začinila crnim natikačama na petu, crnom torbom, sunčanim naočalama i neutralnom jaknom safari izgleda u prljavobijeloj boji.

  • +6
Karlie Kloss Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Safari jakne s cargo džepovima koje se u struku vežu trenutno su vrlo popularne među trendsetericama, a posebno modeli u neutralnim bojama što, naravno, ima veze s povratkom minimalizma na modnu scenu.

Jedna ovakva jakna je sve što vam je potrebno ovog proljeća. Osim što slovi za hit proljeća, ovaj model jakni pristaje uz apsolutno sve što vam padne na pamet. Stoga, sljedeći put kad krenete u potragu za novim proljetnim krpicama, uzmite u obzir i ovu bezvremensku jaknu.

Gdje kupiti?