STAJLING ZA PET

Slavna plavuša ne odvaja se od omiljene torbe za kojom su trendseterice potpuno poludjele

23.08.2019 u 18:01

Bionic
Reading

Lijepa supruga glumca Jasona Stathama, manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley proteklih se dana ne odvaja od skupocjene torbe s potpisom poznatog talijanskog brenda Bottega Veneta, čija cijena iznosi paprenih 14,000 kuna

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley uistinu je modna profesionalka. Lijepa supruga glumca Jasona Stathama uvijek je besprijekorno dotjerana od glave do pete, zbog čega nam se ponekad čini kao da je nestvarna.

Atraktivna plavuša, koja je pored manekenske karijere ostvarila i zavidnu karijeru na filmu, plijenila je poglede na ulicama Zapadnog Hollywooda odjevena u trendi stajling koji bismo rado iskopirali.

  • +4
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Gamr/Lalo /Backgrid

Rosie je skoknula iz auta po kavu, odjevena u efektnu žutu haljinu zanimljivog printa s potpisom brenda Toteme, a cjelokupan stajling upotpunila je natikačama na petu u boji kože koje će ove jeseni biti veliki hit te bijelom zgužvanom torbom koja je proteklih mjeseci preplavila Instagram.

Trendseterice i slavne ljepotice potpuno su poludjele za ovom upečatljivom torbom s potpisom brenda Bottega Veneta, čija cijena iznosi paprenih 14,000 kuna. Torba The Pouch poznatog talijanskog brenda osvojila je i Lily Aldridge, Rihannu i Salmu Hayek, a Rosie se u posljednje vrijeme gotovo da i ne odvaja od skupocjene torbe koju ima u više boja.