UVIJEK U TRENDU

Slavna plavuša dokazala kako ovaj uzorak neće nikad izaći iz mode

31.05.2019 u 11:05

Bionic
Reading

Hvaljena glumica Michelle Williams pojavila se na predstavljanju nove biografske mini serije pod nazivom 'Fosse/Verdon' u Los Angelesu odlučivši se za retro outfit koji je naglasio njezinu vitku figuru

Bivša zaručnica tragično preminulog glumca Heatha Ledgera s kojim ima 13-godišnju kćer Matildu, zablistala je na crvenom tepihu u damskoj kombinaciji s retro vibrom koja joj je izvrsno pristajala.

Michelle (38) koja se proslavila još u teen seriji 'Dawson's Creek' oduševila je u kombinaciji crnog topa i suknje leopardskog uzorka britanskog high street brenda Whistles koju je upotpunila efektnim sandalama s remenčićima kakve su već neko vrijeme veliki hit među zaljubljenicama u modu.

  • +3
Michelle Williams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je ove sezone naglasak bio na animal uzorcima osobito zmijskom, čini se da ništa ne može zasjeniti kultni leopardski uzorak koji se nametnuo kao univerzalni modni klasik s kojim nikad ne možete pogriješiti.

  • +21
Michelle Williams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj ubojito seksi, ali vrlo sofisticiran stajling, lijepa je glumica dodatno naglasila cool frizurom kakvoj je godinama vjerna - kratkoj pixie frizuri koja joj baš dobro pristaje.

Inače, na predstavljanju ovog novog TV projekta o životu glumice i plesačice Gwen Verdon, Michelle je društvo pravio poznati glumac Sam Rockwell u neobičnom odijelu boje i modr cipelama.