OPUŠTENO IZDANJE

Slavna pjevačica iznenadila izgledom: Jedino glamurozno na njoj su sunčane naočale

10.12.2018 u 18:23

Bionic
Reading

Glazbenu divu Beyonce naviknuli smo gledati u lepršavim, galmuroznim i seksipilnim stajlinzima pa su mnogi ostali iznanađeni njezinim opuštenim izdanjem u sivoj trenirci

Pjevačica je snimljena u ponedjeljak dok je napuštala Udaipur, indijski grad u kojemu je nastupila proteklog vikenda, a razlog ovog neoubičajenog stajlinga vjerojatno nije odustajanje od luksuza i glamura, već pokušaj neprimjetnog odlaska iz Indije.

Možda bi joj to i pošlo za rukom da se svoje duge i prepoznatljive uvojke sjetila svezati u rep i ubaciti ih pod kapuljaču sive trenirke.

S bijelim tenisicama na nogama i rukama u džepovima, Beyonce je viđena kako u pratnji tjelohranitelja i naoružanog osiguranja napušta Udaipur. Osim uvojaka jedino prepoznatljivo na njoj bile su usne. Ostatak lica prekrila je ogromnim sunčanim naočalama, jedinim komadom njezinog outfita koji je odisao daškom glamura.

  • +5
Beyonce u neprepoznatljivom izdanju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Razlog boravka u Indiji poslovne je prirode. Beyonce je u nedjelju nastupila na jednoj od zabava vezanih uz vjenčanje Ishe Ambani, 27-godišnje kćeri bogataša Mukesha Ambanija, i 33-godišnjeg Ananda Piramala, vlasnika nekretninskog biznisa i izvršnog direktora Piramal grupe, konglomerata na čijem je čelu Anandov otac Ajay.

Osim što je izvela svoje hitove 'Perfect' i 'Crazy In Love', Beyonce je bila i jedna od VIP gošći svečanosti koja se održava uoči vjenčanja, a na kojoj su bili i glavna urednica Huffington Posta Arianne Huffington, direktor 21st Century Foxa James Murdoch, direktor BP Group Bob Dudley i legenda kriketa Sachin Tendulkar.

Nakon nastupa, Beyonce se pojavila u raskošnoj crvenoj haljini s potpisom Abu Jani Sandeep Khosla, pionira indijske modne industrije, koju je za nju odabrao umjetnički direktor Andrew Makadsi.

Vrhunac svečanosti i samo vjenčanje održat će se u srijedu, u obiteljskoj rezidenciji mladenkine obitelji – 27 katova visokoj zgradi Antilia residence u Mumbaiju.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube