NA PARIŠKOM TJEDNU MODE

Slavna modna zaljubljenica Leonie Hanne zablistala s nakitom poznatog hrvatskog brenda

03.10.2023 u 15:12

Bionic
Reading

Trenutno se održava jedan od najprestižnijih modnih događaja na svijetu, Paris Fashion Week. Modni entuzijasti iz svih krajeva svijeta sjatili su se u ovu prijestolnicu mode, a oči su posebice uprte u najpoznatije influencere, koji će nesumnjivo odabirom odjevnih komada i modnih dodataka diktirati trendove predstojeće sezone

Jedna od najutjecajnijih svjetskih modnih influencerica, Leonie Hanne iz Njemačke, poznata po svom besprijekornom modnom ukusu i 4,6 milijuna pratitelja na Instagram profilu, na prestižnim revijama Hermesa i Ellie Saab nosila je srebrne Drop naušnice našeg domaćeg brenda Karat Jewelry.

Do suradnje nije došlo posredstvom stilista, već je Leonie Hanne osobno odabrala Karat nakit kao dodatak svojoj odjeći na ovim kultnim modnim događanjima.

'I sama sam poslovno prisustvovala pariškom Tjednu mode, a kako dugo pratim Leonie na Instagramu, znala sam da će i ona biti tamo pa sam joj ponijela poklon. Onda se dogodio moment kad te svemir podrži, večerala sam u hotelu u kojem je Leonie odsjela te sam joj ostavila poklon na recepciji. Leonie je već sutradan stilizirala Drop naušnice iz Manifesto kolekcije na revije Hermesa i Ellie Saaba. Malo je reći da sam počašćena i oduševljena što je veliko modno ime poput Leonie, kojoj se nudi luksuzan nakit poput Cartiera, Tiffany-a, Bottege Venete, Fendija, Chanela i sličnih, izabrala nositi Karat na dva toliko važna modna događaja. Ovo je veliki uspjeh za naš brend', izjavila je dizajnerica Rene Krasnić.

Dva najprestižnija svjetska događaja u svijetu mode, označavaju prekretnicu na putu brenda prema globalnom priznanju i uspjehu.

Leonie Hanne x Karat Jewelry Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Daniel Zuchnik