ZENDAYA JE ČISTA SENZACIJA

Slavna ljepotica prava je modna kameleonka: U istom danu zablistala u čak 6 stajlinga

13.12.2017 u 11:31

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Zendaya stigla je u New York u sklopu promocije novog filma 'Najveći Showman'. Vrijedna ljepotica imala je puno zakazanih poslovnih obaveza, a za svaku od njih Zendaya je odabrala senzacionalne stajlinge, čime je još jednom potvrdila kako se itekako razumije u modu

U filmu 'Najveći Showman' Zendaya glumi akrobatkinju na trapezu u najpoznatijem svjetskom cirkusu, Barnum and Bailey Circus, u kojem glume i Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams i Rebecca Ferguson, a radnja je smještena u 19. stoljeću. Film se uskoro očekuje u kinima, a lijepa Zendaya je u sklopu promocije filma posjetila New York gdje je imala zakazano nekoliko pojavljivanja.

21-godišnja ljepotica gostovala je u emisiji 'Live With Kelly Show', a za snimanje je odabrala odvažnu kombinaciju koja je pun pogodak. Glumica je pomiješala prugice sa šarenim printom, a rezultat je i više nego uspješan. Riječ je o prugastoj košulji i pencil suknji s potpisom Stelle Jean, koje je uskladila s perla bijelim Casadei štiklama.

Jednako zanimljiv stajling nosila je i nešto kasnije u toku dana. Čini se kako je Zendaya veliki ljubitelj printa, a ovaj točkasti stajling još je jedna potvrda toga. Uz iste Casadei štikle, ljepotica je iskombinirala zelenu haljinu na točkice s jarko narančastom jaknom, a oba komada potpisuje dizajnerica Mary Katrantzou.

  • +73
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za gostovanje u 'Today Showu', Zendaya se odlučila za upečatljivu metalik zlatnu boju od glave do pete. Slavna ljepotica nosila je dugački zlatni baloner Giuseppea di Morabita, koji je uskladila sa zanimljivom Bienen-Davis bucket torbom i Paul Andrew sandalama.

Ljepotica je tijekom boravka u New Yorku gostovala i u 'The Tonight Showu' Jimmyja Fallona. Paparazzi su ju uslikali kako napušta hotel u lepršavom kombinezonu cvjetnog uzorka, koji je sparila sa kožnim Chloe prslukom u boji konjaka te efektnim Pierre Hardy gležnjačama šarenog geometrijskog uzorka.

Iako je u samom showu nosila usku crnu slip haljinu sa crvenim obrubom dizajnera Fausta Puglisija, ljepotica se po završetku snimanje presvukla u šesti outfit - zeleni kaput retro kroja s ovratnikom pepita uzorka modne kuće Marni i visoke Casadei čizme na vezanje.