PLIJENILE IZGLEDOM

Slavne ljepotice zablistale na premijeri kolekcije Erdem x H&M

19.10.2017 u 11:41

Bionic
Reading

Dugo najavljivana kolekcija Erdem x H&M predstavljena je premijerno u srijedu u Los Angelesu. Kirsten Dunst, Kate Bosworth i Zendaya Coleman samo su neke od slavnih zvijezda koje su se okupile u povijesnom zdanju ženskog kluba Ebell, koji je posebno za tu priliku pretvoren u pravi engleski botanički vrt

Kolekcija Erdem x H&M u Los Angelesu je premijerno predstavljena publici punoj slavnih osoba i modnih novinara iz cijeloga svijeta. Kolekcija za H&M odiše prepoznatljivom Erdemovom estetikom, a koja se bazira na dubokim, pomalo mračnim bojama, viktorijanskim siluetama, romantičnim uzorcima, dekadentnoj čipki i ženstvenim, ali moćnim krojevima.

Dizajner je u Los Angelesu predstavio kolekciju u sklopu bajkovite modne revije. Njen romantični duh naglašen je posebnim uređenjem, kojim je istaknuta ljepota boja i cvjetnih uzoraka. Modna revija ujedno je bila prva na kojoj je Erdem predstavio i odjevne kombinacije za muškarce.

  • +33
Erdem X H&M u New Yorku Izvor: Promo fotografije / Autor: Joe Schildhorn/BFA.com

Kanadski dizajner Erdem Moralioglu ovom je kolekcijom uistinu nadmašio sebe, a ni sam nije mogao skriti oduševljenje.

'Bilo je jako uzbudljivo vidjeti kako kolekcija oživljava u Los Angelesu. Suradnja s H&M-om na ovim odjevnim predmetima bilo je nevjerojatno iskustvo i jako sam ushićen podijeliti ih s čitavim svijetom', izjavio je.

  • +94
Kolekcija Erdem x H&M Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M

'Erdem je kolekcijom Edrdem x H&M stvorio zaista čarobni svijet. Samo događanje je prenijelo snagu ljepote ove kolekcije, a to je osjećaj koji je potreban svima u svijetu, sada više nego ikada', istaknula je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica H&M-a.

Na popisu uzvanika koji su iz prvog reda pratili reviju našli su se i Alexa Chung, Kate Mara, Selma Blair i Taylor Kitsch. Kolekcija Erdem x H&M bit će dostupna u odabranim H&M-ovim trgovinama širom svijeta, kao i na službenoj online stranici od 2. studenoga.