OLIVIA PALERMO

Slavna ljepotica ovim je stajlingom još jednom potvrdila titulu modne ikone

21.02.2019 u 11:51

Bionic
Reading

Slavna trendseterica Olivia Palermo gdje god se pojavi izaziva veliku pažnju javnosti, no njezina su pojavljivanja uvijek dozirana i sa svrhom. Atraktivna brineta isključivo se može vidjeti na modnim događanjima, pa je tako nedavno stigla u Milano gdje trenutno traje tjedan mode

U moru trendseterica i modnih blogerica koje su se prešetavale ulicama Milana ne bi li bile uočene od strane modnih fotografa, najveća među najvećima, Olivia Palermo, ukrala je trenutak kada se pojavila na modnoj reviji Alberte Ferretti, koja je na tjednu mode predstavila najnoviju kolekciju za proljeće/ljeto 2020.

Slavna brineta plijenila je pažnju u jednostavnoj, a istovremeno vrlo chic odjevnoj kombinaciji koja nam je posebno zapela za oko. Poznata po svojoj ljubavi prema slojevitom odijevanju i vještom poigravanju s uzorcima, bojama i teksturama, Palermo je za modnu reviju odabrala efektne karirane hlače širih nogavica i tanku bijelu bluzu romantičnih rukava, preko koje je odjenula bež pleteni džemper s upečatljivim motivima talijanske dizajnerice Alberte Ferretti, a stajling je zaokružila tek crnim špic-gležnjačama na petu.

Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nešto kasnije toga dana slavna ljepotica viđena je i na reviji brenda Moncler, poznatog po skupocjenim sportskim jaknama. Palermo je ovog puta stigla u pratnji supruga, manekena Johannesa Huebla, a za Monclerovu reviju isfurala je hibridni stajling kojim je vješto spojila naizgled nespojive komade.

Elegantnu pletenu midi suknju s izvučenim rubom i plavu dolčevitu lijepa brineta je začinila Monclerovim skafanderom i bijelim tenisicama koje krasi plavo krzno.

  • +2
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia