ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

Slavna ljepotica ne izlazi iz kultnih tenisica koje su se vratile u velikom stilu na modnu scenu

23.04.2020 u 12:56

Bionic
Reading

Engleskinja Rosie Huntington-Whiteley, Victorijina anđelica i glumica koja sa zaručnikom, glumcem Jasonom Stathamom i sinčićem Jackom živi u Los Angelesu, top formu u doba korone održava i bicikliranjem

Slavnu ljepoticu često se može vidjeti i kako biciklira u blizini svojeg doma na Beverly Hillsu, a poput svojih kolegica iz svijeta showbizza, i Rosie je prigrlila casual izdanja pa ne izlazi iz tajica i trenirki.

Čak i kad je u sportskom izdanju, lijepa Engleskinja koja je nedavno proslavila 33. rođendan u izolaciji, plijeni poglede.

  • +4
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: BAM/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za ovu je prigodu Rosie je iskombinirala sportske tamnosive tajice i T-shirt u crnoj boji, a ovu je kombinaciju osvježila s malo nakita i sunčanim naočalima tankih metalnih okvira.

  • +5
Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-lese-bam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Besprijekorna frizura njezin je zaštitni znak pa ni to ni ovoga puta nije bila iznimka.

Sportski stajling atraktivna Rosie je začinila s trendi modelom New Balance tenisica koje obožavaju i fashionistice poput Kaie Gerber, Zoë Kravitz i Jenne Dewan.

  • +5
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Riječ je o retro 'tatinim' tenisicama s debljim potplatom kakvi su već neko vrijeme veliki hit među zaljubljenicama u modu, a upravo je ovaj model 990v5s omiljen odabir mnogih slavnih dama.

Ove tenisice kreiran je 1982. godine, a zvijezde ulične mode posebno su naklonjene sivoj varijanti koju kombiniraju s odjevnim komadima poput midaxi haljina, kožnih hlača ili traperica ravnih nogavica.

Inače, atraktivna plavuša nedavno je na svojem Instagram profilu gdje ima više od 11 milijuna pratitelja odgovarala obožavateljima i brojna pitanja. Upitana je li razlika od 20 godina između nje i Jasona ikad bila prepreka, rekla je da je to za njih samo broj i to im nikada nije stvaralo nikakav problem.

Par je skupa od 2009., a od tad su nerazdvojni. Kruna njihove ljubavi je sinčić Jack koji će u lipnju proslaviti drugi rođendan.