CHRISTIE BRINKLEY

Slavna ljepotica koja danas slavi 68. rođendan plijeni poglede u kombinaciji koja laska figuri

02.02.2022 u 14:08

Bionic
Reading

Christie Brinkley, proslavljena američka manekenka koje se mnogi sjećaju još iz spota 'Uptown Girl' tadašnjeg supruga Billyja Joela, prkosi starenju i dokazuje kako su u njezinom slučaju godine samo broj

Za slavnu ljepoticu Christie Brinkley, vrijeme kao da je stalo, a dovoljan dokaz tome njezina je najnovija fotografija u sportskom izdanju koja je izazvala samo pozitivne komentare njezinih brojnih obožavatelja.

Poznata plavuša koja je ostvarila impresivnu karijeru u svijetu mode tijekom 80-ih upravo danas je proslavila 68. rođendan, no svojim mladolikim izgledom i nevjerojatnom figurom može bez problema zasjeniti i dvostruko mlađe kolegice.

Plavi crop top i tajice istaknuli su vitku liniju lijepe Christie koja se našalila će po 18. put napuniti 50 godina.

christie i Sailor BRINKLEY

Izgledaju poput sestara: Legendarna manekenka i njezina nasljednica zablistale u zavodljivim haljinama

Pogledaj galeriju

Njezina objava oduševila je fanove koji su je počastili brojnim komplimentima.

'Prava si inspiracija', 'Izgledaš kao da imaš 40 godina', 'Nitko se ne može usporediti s tobom', pljuštale su pohvale na sve strane.

Inače, u jednom ranijem intervjuu, Christie je otkrila da ne planira prestati fotografirati se u kupaćem kostimu.

'Objavljujem te fotografije jer mi se mnoge žene javljaju i zahvaljuju govoreći da sam promijenila način na koji ljudi razmišljaju o nečijoj dobi', rekla je tad Christie, ponosna mama dvije kćeri i sina.

Otkrila je da je zadovoljna da su se danas ipak neke stvari vezane uz žensku ljepotu promijenile na bolje.

'Nekad su mnogi mislili da žena u dobi iznad 30 godina ne treba imati kosu dulju od ramena ili nositi suknju iznad koljena. Za mene je to uvijek bilo limitirajuće', rekla je proslavljena manekenka koja kaže da je za njezinu mladolikost zaslužna vegetarijanska prehrana i redovita tjelovježba.