MELEM ZA OČI

Slavna ljepotica bajkovitom haljinom pomela konkurenciju na crvenom tepihu

11.12.2018 u 12:03

Bionic
Reading

Na sinoćnjoj dodjeli nagrada British Fashion Awards u Royal Albert Hallu slila se modna elita, a među brojnim poznatim licima našla se i manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley. Lijepa zaručnica glumca Jasona Stathama zaustavljala je poglede u raskošnoj haljini koja je malo koga ostavila ravnodušnim

U trenutku kada se pojavila na crvenom tepihu prestižne dodjele modnih nagrada pa sve do samog kraja svečanosti zvijezda 'Transformera' i 'Pobješnjelog Maxa' Rosie Huntington'Whiteley bila je u centru pažnju. Victorijina anđelica jedna je od onih ljepotica s koje je teško skrenuti pogled, kako zbog njezine prirodne ljepote, tako i zbog njezina smisla za modu, a ovog puta uistinu je dala sve od sebe da sve u svojoj okolini baci u drugi plan.

  • +43
Slavne dame na dodjeli nagrada British Fashion Awards Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna plavuša plijenila je pažnju u senzacionalnoj haute couture haljini s potpisom modne kuće Givenchy o kojoj će se još dugo pričati. U raskošnoj haljini s baršunastim 3D ljuskicama i provokativnim dekolteom lijepa Rosie izgledala je poput seksi sirene, a dugački crni plašt koji je prekrio ramena i leđa haljini je dao dozu profinjenosti i elegancije kakva je poželjna na crvenom tepihu.

  • +14
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada prisustvujete jednoj ovakvoj modnoj manifestaciji, morate biti spremni da će se vaš stajling secirati do najsitnijeg detalja, a samo rijetke dame s najviše uloženog truda završe na listi najbolje odjevenih, što je Rosie zasigurno postigla.

Slavna plavuša, koja s glumcem Jasonom Stathamom ima jednogodišnjeg sina Jacka Oscara, već je proglašena jednom od najbolje odjevenih na dodjeli nagrada British Fashion Awards, no prisjetimo li se njezinih ranijih stajlinga na crvenom tepihu, jasno je kako Rosie ne zna za pogreške.

  • +28
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia