STAJLING ZA PETICU

Slavna plavuša oduševila u senzacionalnoj haljini od hit tkanine

12.09.2018 u 14:58

Bionic
Reading

Manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley štogod da odjene izgleda besprijekorno, a ova ljubimica modnog svijeta nikad ne griješi u svojim modnim odabirima

Lijepa odabranica glumca Jasona Stathama, s kojim ima jednogodišnjeg sinčića Jacka, zadivila je fantastičnom kreacijom u kojoj je stigla na njujorški Tjedan mode, točnije na modnu reviju Oscara de la Rente.

Iako je najčešće viđamo u neutralnim tonovima poput bež, crne ili tamnoplave, zvijezda 'Transformera' oduševila je odabirom u lepršavoj haljini od svijetloplavog baršuna s potpisom renomirane modne kuće Monse.

  • +2
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nedavnim stajlingom manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley nadmašila je samu sebe i izašla iz sigurne zone.

Upečatljiv stajling začinile su prekrasne crvene cipele na vezivanje od satena, a ostatak su činile efektne naušnice te crveni ruž.

Kosu je ovoga puta lijepa 31-godišnja Engleskinja, kojoj majčinstvo zbilja godi jer izgleda bolje no ikada, podignula u konjski repić.

  • +28
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, ove godine Rosie je osvanula na petom mjestu na Forbesovoj listi najplaćenijih manekenki zahvaljujući godišnjoj zaradi od 9,5 milijuna dolara.

U ranijim intervjuima otkrila je koliko se veseli majčinstvu.

'Mislim da prirodno dođe trenutak u kojem pomislite: 'Nije me više toliko briga za sebe, sad se želim brinuti o drugim stvarima'', izjavila je u jednom intervjuu 31-godišnja zvijezda 'Transformera'.

  • +14
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivša Victorijina anđelica i njezin dugogodišnji životni odabranik Jason Statham postali su roditelji sinčića Jacka u lipnju prošle godine, a poznati se par često može vidjeti u šetnji s dječakom koji im je donio veliku radost u život.