ANGELA BASSETT

Slavna glumica otkrila u čemu je tajna njezine ljepote: '60-e su postale nove 40-e'

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 10.10.2018 14:41
  • Objavljeno 10.10.2018 u 14:41
Angela Bassett

Angela Bassett

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Angela Bassett, glumica koja se proslavila ulogama u filmovima 'Što ljubav ima s tim', 'Black Panther' ili 'Nemoguća misija: Raspad sistema', ove je godine proslavila 60. rođendan no svi se slažu kako za svoju dob izgleda nevjerojatno mladoliko

Tamnoputa zvijezda oduševljava svojom ljepotom i fit figurom gdje god da se pojavi, a lijepa je Amerikanka u nedavnom intervjuu ispričala da smatra kako su šezdesete nove četrdesete.

Majka dvoje djece kaže kako se vrlo često mnogi čude te da je često pitaju u čemu je tajna njezinog dobrog izgleda.

'Dobro je dok me to pitaju', kroz smijeh kaže lijepa Angela koja je publiku i kritičare osvojila ulogom Tine Turner u filmu 'Što ljubav ima s tim'.

  • +7
  • +4

Angela Bassett

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako pazi na prehranu i vježba dva puta tjedno s osobnim trenerom, dala je naslutiti kako svoju mladolikost duguje i svom samopouzdanom stavu.

'Napredovali smo pa se poimanje dobi sve više pomiče pa su šezdesete postale nove četrdesete, a sedamdesete su nove pedesete. S godinama morate smanjiti stres, ali osjećati se seksi u svojoj koži', otkrila je svoju tajnu ova atraktivna dama u intervjuu za Allure.

'Ključ je u pravilnoj prehrani i tjelovježbi. Sve dolazi iznutra. Uvijek nastojte da se radi o ukusnim obrocima. Uživam u ukusnoj i finoj hrani. Mislim da zdravo ne mora značiti i neukusno', kaže Angela koja se najbolje opušta vježbajući jogu.

Osim toga, ova ljepotica ne jede mliječne proizvode, kruh i pekarske proizvode, a vježba uvijek ujutro kad ima dovoljno energije.

Angela smatra kako stalni razgovori o ženama koje izgledaju mlađe mogu prikrivati i stvarne probleme koji zapravo muče pripadnice ljepšeg spola, a feminizam je za nju kad žene mogu učiniti ono što žele i biti pošteno plaćene za svoj posao.