ČAROBAN OSMIJEH

Slavna glumica ne baš reprezentativnom fotkom oduševila obožavatelje

03.11.2017 u 20:02

Bionic
Reading

Glumica koju je još u djetinjstvu proslavila uloga u filmu 'E.T.', ne prestaje oduševljavati svoje pratitelje na Instagramu, a ovoga puta Drew Barrymore je to učinila objavom svoje fotografije kad je bila dvanaestogodišnjakinja

Nedavno je Drew pobrala gomilu pozitivnih komentara svojih pratitelja objavom fotografije bez trunke šminke. Na fotografiji kojom slavi završetak radnog tjedna, Drew se nije suzdržavala od šminkanja, ali bilo je to prije trideset godina kad je bila dvanaestogodišnjakinja.

Drew se na toj fotografiji ukrasila ružičastim sjenilom, kosa joj je raščupana kao da je natapirana, a u širok osmijeh razvučene sjajilom namazane usne otkrivaju fiksni aparatić na zubima.

Sliku koji bi mnogi, kad je riječ o njima, željeli zaboraviti, Drew je ponosno objavila na svom Instagramu.

'Pričajmo o 'Budi to što jesi'. Volim svoju dvanaestu godinu', napisala je Drew uz fotografiju i dodala kako ima tvrtku koja se bavi ljepotom.

'Budi to što jesi', na koji se Drew referira koristila je u svojoj reklamnoj kampanji kompanija Crocs, kojom su poručili da ostaju vjerni samom sebi.

TGIF (talk about come as you are!) 12 and loving it. Ps I have a beauty company! Hahahaha @flowerbeauty

Objavu dijeli Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Hrabrost Drew Barrymore koju je pokazala objavom ove fotografije, i ostajanje vjernom sammoj sebi, obožavatelji su nagradili pohvalama.

'Sve što trebamo i sve što vidimo je taj blistavi osmijeh. Osmijehom možemo učiniti sve', jedan je od komentara.

  • +3
Drew Barrymore Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Mihaela Maras