NEPREPOZNATLJIVA

Slavna glumica doživjela transformaciju života: Izgleda odlično!

19.10.2017 u 12:54

Bionic
Reading

Jennifer Garner dugo nismo vidjeli u ovako glamuroznom izdanju. Glumica je slikana kako napušta hotel u New Yorku dotjerana od glave do pete, a iako smo ju navikli viđati bez šminke i u stajlinzima koji izgledaju kao da je nabacala na sebe prvo što joj padne na ruku, ovog je puta nadmašila samu sebe

Glumica Jennifer Garner sve je samo ne tipična holivudska zvijezda. 45-godišnja glumica jedna je od onih slavnih dama koje umjesto pojavljivanja na glamuroznim događanjima radije biraju provoditi vrijeme s djecom, u njezinu slučaju s petogodišnjim Samuelom, osmogodišnjom Seraphinom Rose i 11-godišnjom Violet, koje ima iz braka s bivšim suprugom Benom Affleckom.

Nakon razvoda od slavnog glumca ljepotica se u potpunosti posvetila djeci pa je najčešće možemo vidjeti u uobičajenim dnevnim aktivnostima poput odlaska u trgovinu ili šetnji. Sada kada je slobodna žena čini se da glumica nimalo ne mari za to što će odjenuti u javnosti.

  • +2
Jennifer Garner s kćerkom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uglavnom se njezino odijevanje svodi na trenirke, traperice i tenisice, a šminku gotovo i da ne koristi. Baš kada smo pomislili da je taj vlak prošao zajedno s njezinim seksepilom, glumica nas je iznenadila potpunom transformacijom koja nas je prikovala za stolicu.

Na humanitarnoj večeri za pomoć djeci koja je održana u New Yorku stigla je odjevena poput modne ikone. Lijepa Jennifer zračila je seksepilom, a priznajemo kako ju na prvu nismo ni prepoznali.

  • +15
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljepotica koja se proslavila ulogom Sydney Bristow u TV seriji 'Alias' zaustavila je vrijeme dok je koračala prema limuzini koja ju je čekala ispred njujorškog hotela. Senzacionalnu šljokičastu haljinu s resama koju je nosila potpisuje Michael Kors, a elegantna sako-pelerina, koju je glumica uskladila s haljinom, dizajn je modne kuće Givenchy.

Slavna ljepotica pokazala je zanosnu figuru i duge noge, stajling je začinila elegantnim crnim sandalama na petu i Bvlgarijevim nakitom, a zagasit make up koji je nosila učinio ju je uistinu neprepoznatljivom u najpozitivnijem smislu te riječi.