MODA S DVORA

Skupocjena jakna joj baš dobro stoji: Danska princeza ugledala se na Meghan Markle

26.04.2019 u 20:21

Bionic
Reading

Danska princeza Mary zasigurno je jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, što je nedavno potvrdila i na znanstvenom festivalu koji se održao u Copenhagenu

Ova lijepa brineta osvaja svojim sofisticiranim modnim kombinacijama koje uvijek laskaju njezinoj besprijekornoj figuri.

U Copenhagenu je još jednom pokazala kako je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama odabravši stajling kojem se nema što prigovoriti.

  • +18
Princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Modnim znalcima nije promaknulo kako je zgodna danska princeza prilikom posjeta festivalu znanosti u kući Petera Liepa nosila istu peplum jaknu kakvu je imala i vojvotkinja od Sussexa prilikom Invictus igara krajem prošle godine.

  • +5
Meghan Markle u Saclan Theodore jakni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Radi se o skupocjenoj jakni čija je cijena oko 5200 kuna s potpisom prestižnog brenda Scanlan Theodore. I dok se danska princeza odlučila za tamnoplavu varijantu, lijepa Meghan Markle nosila je istu jaknu samo u upečatljivoj nijansi tamocrvene koja joj je dodatno naglasila ten i kosu.

Ovu cool jaknu, mama četvero djece rođena u Australiji sparila je s klasičnim hlačama ravnim nogavica, a ostatak stajlinga zaokružila je s nekoliko tankih zlatnih narukvica i nenametljivim make upom.

  • +8
Princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, danska princeza u nekoliko je navrata isfurala slične stajlinge kao modne ikone s britanskog dvora Kate Middleton i Meghan Markle pa smo je mogli vidjeti i u asimetričnim haljinama kakve obožava glamurozna vojvotkinja od Sussexa ali i u kreacijama kockastog uzorka kakve pak rado nosi i Kate Middleton.

  • +12
Princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: N.N..

Sve tri dame njeguju ljubav prema klasičnim modnim komadima pa ne čudi da im se katkad ukusi i podudaraju pa su tako Meghan i princeza Mary viđene u gotovo identičnim bež haljinama koje prate liniju tijela, a primijetna je sličnost i prilikom odabira ležernih sportskih stajlinga u neformalnim prigodama.

Osim toga, da dijele gotovo isti ukus pokazuje i to kako su i Meghan i vojvotkinja od Sussexa izgovorile sudbonosno 'da' u haljinama tzv. lađa izreza koje su prošle godine bile veliki hit.