CARMEN GIMENO

Skidaju godine: Kultne tenisice koje obožavaju trendseterice osvojile su i omiljenu plus 50 influencericu

10.02.2022 u 10:14

Bionic
Reading

Instagramski profil Carmen Gimeno, omiljene pedeset plus influencerice iz španjolskog Bilbaa, pršti mladenačkim duhom i nevjerojatnim modnim kombinacijama zbog kojih je stekla velik broj fanova

Ako je netko 'doktorirao' na stajlinzima koji uključuju tenisice, onda je to omiljena pedeset plus ikona čijim se modnim kombinacijama ne prestajemo diviti.

  • +14
Tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Carmen Gimeno stekla je veliku vojsku fanova koji se dive njezinim modnim rješenjima i ludo dobrim outfitima.

Ponovno je pokazala svoj genijalan osjećaj za stil i to u jednoj od boja koja podiže raspoloženje - zelenoj.

Zelenu dolčevitu i uredske hlače (Zara) u istom tonu Carmen je spojila s kultnim tenisicama američkog brenda New Balance, koje obožavaju poznate trendseterice poput Kaie Gerber, Hailey Bieber, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski...

Zarin sako kariranog uzorka s ležerno podvrnutim rukavima savršeno se uklopio u casual stajling idealan za brojne prigode, a savršeni bob i crveni ruž zaokružili su ovo izdanje kojem se nema što prigovoriti.

Sjedokosa modna ikona mnoge je žene potaknula da poput nje prigrlile svoje srebrne vlasi, pa je u jednom intervjuu otkrila kako je to bilo oslobađajuće iskustvo, a njezina prepoznatljiva bob frizura idealna je i za dame zrelije dobi.

Nije trebalo dugo čekati na oduševljene komentare njezinih brojnih pratitelja: 'Zelena ti lijepo stoji!', 'Jako lijepo', 'Divna nijansa zelene', 'Sviđa mi se ova kombinacija, bravo!'.