KRALJICA MAXIMA

Pomlađuju u trenu: Vedre boje i neobični uzorci itekako dobro izgledaju i na zrelijim damama

29.03.2023 u 10:11

  • +11

Kraljica Maxima

Izvor: Profimedia / Autor: PPE / SIPA PRESS / PROFIMEDIA/MEGA AGENCY

Bionic
Reading

Dosta vam je zimskoga sivila i tamnih boja? Vesele boje, odvažni uzorci i hrabri krojevi mogu biti sjajno rješenje s jakim anti-age efektom

Ako je netko 'doktorirao' po pitanju živih boja i stilskih eksperimenata kad se radi o odvažnim dezenima ili hrabrim spojevima boja, onda je to kraljica Maxima.

Supruga nizozemskog kralja Willem-Alexandera, rođena u Argentini, ne boji se modnih modnih iskoraka i to radi uvijek s puno stila.

Uvijek nasmijana Južnoamerikanka zahvaljujući svojim modnim kombinacijama nikad ne može proći nezapaženo pa ako ovoga proljeća i ljeta, želite začiniti svoje stajlinge i promijeniti look, neka vas inspirira kraljica Maxima.

Premda nizozemska kraljica voli neobične spojeve boja, ako niste sigurni kako nositi vedre boje, najbolji je stilski savjet kombinirati ih s neutralnim tonovima.

Za otvorenje događanja pod nazivom 'Beating the Bling, 12. izdanja Tjedna novca u Jaarbeursu u Utrechtu, kraljica Maxima, inače počasna predsjednica platforme Money Wise, vješto je spojila ženstvenu ljubičastu haljinu, kreaciju Victorije Beckham s kaputom u boji devine dlake, neutralnom nijansom koja ide uz apsolutno sve što imate u garderobi.

COOL KOMBINACIJA

Ugledala se na kraljicu Letiziju: Nizozemska kraljica dobro zna kako nositi komade od kože

Pogledaj galeriju

Plavokosa kraljica tako je uspješno stvorila ultra chic kombinaciju koja skida godine u trenu.

Ovu haljinu već smo vidjeli i u nekim ranijim prigodama, a jednostavan kroj i prekrasna nijansa ljubičaste kao stvoreni su za nizozemsku kraljicu koja sjajno nosi upečatljive nijanse.

Ljubiteljica upečatljivih komada, ovaj je stajling podignula i statement naušnicama također u ljubičastoj i efektnom tamnocrvenom manikurom, profinjenim detaljem koji nikad neće izaći iz mode.

Clutch od brušene kože i stilettice Gianvita Rossija u tonovima smeđe zaokružile su ovaj besprijekoran stajling