ŠTO LI DANAS RADI

Sjećate li se ove seksi tv voditeljice?

21.09.2012 u 09:33

Bionic
Reading

Nekadašnja voditeljica i stalna članica 'Nad lipom 35' Emilija kaže da joj televizija uopće ne nedostaje, govori što trenutno radi i zašto joj suprug pet puta dnevno govori da je voli

Emilija Bunjac došla je pogledati Replayjevu reviju u užem centru grada te se pohvalila kako izjavu za medije nije davala već pet godina, a u tom vremenu napravila je štošta.

'Privela sam fakultet kraju, radim u struci i sretnija sam nego ikad. Radim posao koji obožavam i za koji sam se obrazovala. U međuvremenu sam se udala i to bi bile najvažnije novosti kod mene', rekla nam je lijepa Emilija te dodala da na svog supruga nije pala zbog romantičnog francuskog.

'Pala sam na njega jer je kompletna osoba. On je sve ono što svaka prosječna žena može poželjeti', rekla nam je Emilija i dodala kako je moguće da će jednog dana otići u Francusku i tamo nastavi živjeti idilu.

'U braku smo godinu i četiri mjeseca. I nije to tako friško da bih mogla reći da smo još uvijek na medenom mjesecu, ali odnos je jako lijep i ja se nadam da će to potrajati', rekla je Emilija koja trenutno radi kao stilist u jednom šoping centru.

'Pronašla sam se u tom poslu, prije toga sam radila kao stilist za jedne novine i to iskustvo mi je dobro došlo. S obzirom da ne radim s manekenima nego s običnim ljudima, svaki novi čovjek je izazov. Svaki novi klijent ima drugačije želje. Moram se jako dobro skoncentrirati da mu pomognem', rekla nam je Emilija i priznala da joj ne nedostaje rad na televiziji.

'Televizija mi uopće ne nedostaje, jer radim posao koji obožavam. Imala sam ogromnu tremu svaki puta kad sam bila na televiziji iako su mi mnogi rekli da nisam tako izgledala. Ta trema mi je pomogla da se kasnije kad sam otišla s televizije lakše nosim s nekim stresnim situacijama', dodaje Emilija koja tečno govori engleski i njemački, a francuski uči otkako je sa suprugom – već dvije i pol godine.

'Govorimo si 'volim te', na engleskom, hrvatskom i na francuskom. Kako je on ipak Francuz, ponekad i pet puta dnevno', rekla je Emilija koja je velika sretnica.