pokaži svoj stil svima

Šivaj odjeću na svoj način

12.05.2021 u 10:43

Bionic
Reading

Bliži se ljeto! Rečenica koja svima popravlja raspoloženje. Temperature su sve više, sivih oblaka je sve manje, a mi iz ormara vadimo kratke majice, hlače te ljetne haljine, suknje i košulje. Kao i svake sezone želimo u ormar unijeti malo svježine, no to ne znači nužno da želimo i trebamo potrošiti puno novaca

Zbog situacije u svijetu, trebali bismo mudro uložiti naš novac u stvari koje će nam trajati dugo. Jedna od stvari koje se dugoročno isplate je šivaća mašina. Uz to što na odjeći i stvarima koje već imamo možemo napraviti sitne preinake te popraviti ako se nešto podere, možemo si povoljno sašiti nove komade odjeće. Cvjetna haljina koju si dugo želite, pare za plažu, kratke hlače baš po vašoj mjeri… . Sve modne trendove sada možete sami iskrojiti i to točno po svojim mjerama! No, da bi ste sve to mogli potrebna vam je kvalitetna mašina. Kako na tržištu postoji veliki broj šivaćih mašina važno je da odaberete jednostavniji model ako ste početnik, a opet dovoljno prilagodljiv i napredan da na njemu možete šivati i zahtjevnije komade.

Jednostavnije šivanje s boljim rezultatima nudi Singer Start 1306 šivaća mašina, savršena za početnike i rekreativce! Jednostavna je za upotrebu, a prepuna sjajnih karakteristika. Sjajan početni model! Nudi šest ugrađenih šavova s osnovnim i dekorativnim šavovima, izradu rupica za gumbe u četiri koraka, jednostavno uvlačenje navoja, jednostavan odabir šavova, visoko podizanje stopice, kao i pričvrsne stopice koje je lako promijeniti.

Dizajnirana je da bude nevjerojatno izdržljiva, s čvrstom metalnom konstrukcijom za teške uvjete rada koji podržava vaše majstorske kreacije! Moći ćete postaviti različite materijale (čak i više slojeva deblje tkanine) ispod stopice i učiniti vaše šavove profesionalnim rezultatima. Savršen je poklon za ljubitelje šivanja jer je izuzetno kompaktna i dobro dizajnirana. Prirodna i neobična kompatibilnost daje ovom proizvodu dodatnu prednost u odnosu na ostale modele. Ovaj model svakako će biti vaš najbolji prijatelj tijekom šivanja.

Osnovna ali snažna i istodobno lagana šivaća mašina Singer M2105, napravljena da traje dugi niz godina. Singer M2105 karakterizira jednostavan odabir boda, ima 8 različitih šavova, svi s unaprijed zadanom duljinom i širinom uboda. S laganim navojem navoja i snažnim sustavom uvlačenja, dobar je izbor za jednostavnu izradu odjeće, prešivanje i cjelokupno krpanje.

Odličan je model iz serije M s mnogim funkcijama. Lagani Singer M2105 daje početnim korisniku prostoru za rast i napredak. Uklapa se u tržišno nišu potrošača koji žele "malu težinu" i "jednostavnost upotrebe". Neka vas lagana težina ne zavara ... lagana je i kompaktna, ali će pritom ušiti mnoge slojeve trapera ili teških zavjesa. Elektronička nožna kontrola znači da možete polako i potpuno šivati ​​dok motor još uvijek dobiva punu snagu. Nema problema u šivanju mnogih slojeva tkanine za izradu popluna ili šivanje traperica.

Jedna od fantastičnih šivaćih mašina svakako je Singer M3205 uz koju možete sašiti širok raspon tkanina, od prozirnog do rastezljivog materijala, do trapera i ostalog. Ova šivaća mašina ima 23 programa šivanja, a to su osnovni, dekorativni i rastezljivi šavovi za široki raspon varijacija šivanja. A da bi šivanje bilo još lakše možete vrlo jednostavno odabrati bod koji će odgovarati potrebnoj namjeni, a pomoću podesive duljine boda lako je sprječavanje nabiranja svakog tipa tkanine. Sustav za podesivu zategnutost osigurava postojanu kvalitetu šavova koju god vrstu tkanine koristili.

Također, automatska izrada rupica za gumbe u četiri koraka, ‘slobodna ruka’ koja omogućuje lak pristup manžetama, okovratnicima, rubovima hlača i drugim teško dostupnim mjestima, te ugrađeni spremnik koji osigurava lak pristup uključenom priboru neke su od prednosti ove šivaće mašine. Čvrsta unutrašnja potpora drži sve mehanizme a ugrađena ručka za prenošenje omogućava lakši transport. Šivanje nikad nije bilo jednostavnije.

Izrada vlastite odjeće savršen je način da izrazite svoj vlastiti jedinstveni stil uz uštedu novca! Sašijte najnovije trendove odjeće i modnih dodataka za ljeto. Iskoristite akciju i nabavite Singer Start 1306 po akcijskoj cijeni od 1.399 kn, Singer M2105 po akcijskoj cijeni od 1.599 kn te Singer M3205 po akcijskoj cijeni od 1.899 kn. Iskoristite ovu ponudu od 30.06.2021. ili do isteka zaliha i budite spremni za ljeto 2021.!

Svoj primjerak oduvijek željene Singer šivaće mašine možete nabavit na webshopu Singer Hrvatska (24 sata, besplatna dostava) i kod partnera Emmezeta, Elipso, eKupi i Bazzar. Više o akciji i asortimanu možete pogledati ovdje, ili nazvati na broj telefona 01/5619 242. Postanite pravi mali majstor i ne propustite ovu ponudu.