Philippine Leroy-Beaulieu

Siva boja nikada nije bila privlačnija, a stajling ove chic Francuskinje to i dokazuje

01.03.2023 u 21:10

Philippine Leroy-Beaulieu

Izvor: Profimedia / Autor: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Francusku glumicu Philippine Leroy-Beaulieu brojni su upoznali zahvaljujući ulozi u Netflixovoj hit seriji 'Emily u Parizu', a kada ne glumi šeficu marketinške agencije, ova chic Francuskinja redovito krasi revije vodećih brendova u svijetu mode

S karakterom svog lika u Netflixovoj seriji ova 59-godišnja Francuskinja slaže se i privatno, jer se i Sylvie i ona vole isticati - posebno kada je u pitanju stil odijevanja. Navedeno je nanovo dokazala na aktualnom Tjednu mode u Parizu i reviji modne kuće Saint Laurent.

Uz mnoštvo poznatih ljepotica koje su došle provjeriti modnu viziju brenda za sezonu jesen/zima, zvijezda ‘Emily u Parizu’ istaknula se u sivom od glave do pete.

NA TJEDNU MODE

Poznate ljepotice u koži i prozirnim komadima okupirale reviju Saint Laurenta

Pogledaj galeriju

Pripijenu haljinu jednostavnog dizajna i maksi dužine stilizirala je masivnim narukvicama, da bi cjelokupno izdanje zaokružila kratkim modelom krznenog kaputa.

Krajem siječnja zvijezda 'Emily u Parizu' plijenila je pozornost na revijama brendova Schiaparelli i Alexandrea Vauthiera u sklopu Tjedna visoke mode u francuskoj prijestolnici.

  • +21
Saint Laurent Izvor: Profimedia / Autor: ZABULON LAURENT/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA