BRIGITTE MACRON

Siva boja nikad nije bila toliko chic: Prva dama Francuske ponovno osvaja besprijekornim stilom

22.11.2021 u 18:14

Bionic
Reading

Ako niste pretjerano oduševljeni sivom bojom, stajling prve dame Francuske Brigitte Macron, supruge francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, oduševit će vas svojom jednostavnošću i bezvremenskom elegancijom

Brigitte Macron uvijek je sjajno odjevena i često pribjegava modnom minimalizmu koji uključuje često i monokoromatske kombinacije.

Po mnogima jedna od najbolje odjevenih prvih dama, francuski je chic dovela do savršenstva te redovito dobiva komplimente za svoje modne izbore.

Njezine su kombinacije uvijek osmišljene do posljednjih detalja, a nju se najčešće može vidjeti u odjeći neutralnih boja poput tamnoplave, sive, bijele, bež, crne...

Voli klasične komade s pametno odabranim detaljima poput moćnih torbica, neobičnog nakita, šalova...

Iako je ponekad bila i na meti modnih kritika jer ne bježi niti od minica, kožnih hlača, bajkerskih jakni ili vrtoglavih štikli, Brigitte se na to nikad nije obazirala i vjerna je svom stilu godinama.

  • +5
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: JEANNE ACCORSINI / Sipa Press / Profimedia

Supruga francuskog predsjednika koja je od njega starija 24 godine, ponovno je izazvala brojne pozitivne komentare pojavivši se na događanju koje se održalo u pariškom Modigliani Collegeu povodom nacionalnog dana borbe protiv vršnjačkog zlostavljanja u školama.

  • +5
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U elegantnom sivom stajlingu, Brigitte je ponovno zaslužila peticu za stil, a minimalizam se ponovno pokazao dobitnom kombinacijom kad je u pitanju francuska prva dama.

Francuska prva dama izgledala je bez greške u sivom topu, sakou i hlačama klasičnog kroja u istoj nijansi, a look bez greške uspješno je nadogradila kožnom torbicom i crnim gležnjačama na petu. 

Njezin prepoznatljivi bob i zaštitna maska u istoj nijansi sive dobro su se uklopili u ovaj jednostavan, ali vrlo efektan outfit.