PONUDA IZ TRGOVINA

Široke traperice ponovno vladaju modnom scenom, a evo koji model odabrati prema obliku tijela

01.09.2020 u 15:08

Bionic
Reading

Vječna sumnja koja nastaje kada pojedina silueta traperica, poput modela širokih nogavica, ponovno postane modnom relevantnom odnosi se na pitanje hoće li nam odgovarati? Svaka žena ima drugačiji oblik tijela i stoga je nužno odabrati onaj model traperica koji će najbolje laskati specifčnoj figuri. Otkrivamo koja će vrsta širokih traperica najbolje odgovara vašoj fizionomiji i gdje ih pronaći po pristupačnoj cijeni

Traperice širokih posljednjih mjeseci postale su jedan od omiljenih modela zvijezdi ulične mode, a sudeći po bogatoj ponudi istih na policama high street trgovina, riječ je o denim trendu kojem će se popularnost samo nastaviti razvijati u novoj jesensko-zimskoj sezoni.

Kao sušta suprotnost nekoć iznimno popularnim skinny modelima traperica, koje su u drugi plan posljednjih sezona uspjele izgurati inačice visokog struka, mrkva kroja nogavica i opušteni boyfriend modeli, traperice širokih nogavica s lakoćom se nose no svi dostupni modeli nisu nužno namijenjeni svim tipovima tijela.

Otuda dolazi važnost odabira onog modela koji će nam odgovarati po visini i karakteristima našeg tijela. Određeni tip traperica širokih nogavica neće izgledati ako ste visoki, niski, imate uske ili šire bokove i ako su vam bedra tanka ili debela.

Široke traperice visokog struka

Ova silueta širokih traperica najbolje će pristajati visokim damama jer njihov dizajn to i sugerira. Drugim riječima, nosi se visoko u struku, a pored toga što je riječ o modelima dugačkih i širokih nogavica, posebno će laskati ženama višeg rasta.

Široke traperice niskog struka

Iako većina žena koje se ne mogu pohvaliti pretjeranom visinom zazire od nošenja traperica poput modela širokih nogavica, njezine verzije niskog struka najbolje će pristajati upravo njima, a u odnosu na dostupne modele visokog struka, verzijama s niskim nogavice su nešto kraće i po uzoru na popularne hlače kulotice.

Široke traperice ravnih nogavica

Ova vrsta širokih i ravnih traperica pristaje većini tipova tijela ukoliko se zna odabrati pravi model. Ako imate uske bokove, uzmite u obzir inačice čije su nogavice u gornjem i donjem dijelu gotovo jednake širine kako kontrast između bokova i listova ne bi bio toliko uočljiv.

Široke traperice za dame širih bokova

Široke traperice savršene su uz dame širim bokovima ukoliko odaberu modele čiji je gornji dio opušteniji na način da suptilno naglase. Vrlo ravni i pomalo viseći modeli idealan su odabir.

Široke traperice za naglašena bedra

Žene s debljim bedrima u trgovinama će pronaći idealne modele širokih traperica ukoliko naglasak stave na modele ne baš guste tkanine i čiji gornji dio djeluje vrlo široko. On će se dodatno postići odabirom za jednu veličinu većeg modela od one koju obično nosimo.