ON ZNA

Siniša Vuco otkrio tko je najatraktivnija žena u Hrvatskoj

08.04.2014 u 18:24

Bionic
Reading

U svom stilu Siniša Vuco je progovorio o konkurenciji, Jeleni Rozgi i Nives Zeljković

Kralj estrade, uzor, duhovni vođa, ako se pita vjernu vojsku obožavatelja – sve je to u jednoj osobi Siniša Vuco.

'Ja sam veći od ove zemlje. Ja cijelu Hrvatsku stavim u mali džep, shvaćaš me', izjasnio se Vuco i utvrdio kako stvari stoje u glazbenom svijetu – konkurencije mu nema na vidiku.

'Svi su dobri, svatko je dobar na svoj način, ali ja sam stvarno najbolji jer ja pišem sebi pjesme, tekstove, glazbu, aranžmane – sve. Radio sam svim najboljim izvođačima i stvarno sam najbolji, ja nisam kriv - to je moj jedini grijeh', rekao je Vuco.

Duhovni vođa zna kako se to radi, polako, ali sigurno, bez medija privlači publiku na svoje koncerte. Kaže, dosta mu je jedan plakat i koncert je rasprodan, a to mu se dogodilo i na prošlogodišnjem Rujanfestu, kada je, kako on samouvjereno tvrdi, publika iz šatora Jelene Rozge prešla k njemu.

'Siniša Vuco dvije, tri godine u vrhu, uvijek se tu šuljam i pojedem ih za doručak, evo, pobijedio sam najbolju, jedna ulaznica, lijevo njen šator, desno moj – ja četiri tisuće, ona je imala tisuću i pol do dvije, ali kad sam ja počeo pjevati, otišlo kod mene opet onih par stotina', priznao je Vuco za Exkluziv Tabloid.

Posljednji hit je napravio prije pet godina, u kojem je glavnu ulogu imala Katarina Banić, bivša miss Hrvatske. Ovih dana Vuco je snimio novu pjesmu 'Beč'.

A ljepotica u ovom spotu bit će najpoznatija hrvatska starleta - Nives Celzijus.
'Nives je, mislim, prilično fatalna ovako, je l', mislim da je to na kraju krajeva - najbolji izvođač u Hrvatskoj zaslužuje najatraktivniju žensku u Hrvatskoj', otkrio je Vuco.