KLASA OPTIMIST

Siniša Cmrk zarađuje pjevajući na ulici

15.10.2012 u 11:41

Bionic
Reading

Iako je tijekom svoje televizijske karijere bio jedan od najbolje plaćenih televizijskih voditelja, Siniša Cmrk nedavno se odlučio odreći svega materijalnoga i ne raditi za novac. Tek ponekad stane na ulicu i pjeva, pa tako zaradi i pokoju kunu

Od nekadašnjeg slavnog voditelja koji je vikendom klince uveseljavao u 'Turbo limač showu' više nas ništa ne može iznenaditi. Nakon što je svojedobno prodavao posuđe u šoping centrima, radio na Z1 televiziji, Cmrk se u javnosti ponovno pojavio nakon što je prije nekoliko dana vodio program tijekom kojega je psovao. Tim povodom dao je i intervju za 'Red Carpet' tijekom kojega je iznova šokirao gledatelje.

I sama novinarka koja je s njim razgovarala tvrdi kako je Cmrk kreativan, maštovit, ali istovremeno luckast i histeričan.

Osnovao je udrugu 'Optimist' i samo se bavi širenjem pozitivnih vibracija. Najviše ga financira supruga Ivana, vlasnica konjičkog kluba.

'Rekao sam 'halt'. Žena, deca, sad vi radite za mene. Tata ide u svijet samo širiti optimizam. Nazvao bih se misionarom optimizma', tvrdi Cmrk za 'Red Carpet'.

Kod kuće izvršava obveze poput hranjenja životinja, no ne radi za novac. Kad nema novca zarađuje na sve moguće načine, pa i pjeva na ulici. 'Stanem par sati na ulicu i to mi je dovoljno da zaradim za šiš-ćevap', kaže Siniša kojeg ne vrijeđa ako nekome to izgleda kao da prosi.

Ne mari ni za svoj stajling. Naime, odjeću ne kupuje, već je nasljeđuje. 'Ne kupujem odjeću. Ljudi mi je daju. Zadnje što sam kupio su ove hlače koje su stare osam godina. Čizme su mi pukle, ali ni to mi ne smeta', tvrdi Cmrk i za sebe kaže i kako si je sam postavio 12 dijagnoza.