SRETAN I ZADOVOLJAN

Siniša Cmrk: 'Kako sam dotaknuo dno'

24.02.2010 u 19:16

Bionic
Reading

Nekadašnja televizijska zvijezda Siniša Cmrk, nakon dugogodišnje šutnje, odlučio je u razgovoru s Mirnom Berend u 'IN magazinu' otkriti svoju istinu o tome kako je dotaknuo dno dna

Mediji su nedavno otkrili da Siniša Cmrk radi kao promotor posuđa u jednom trgovačkom centru, što je u javnosti okarakterizirano kao da je bivši, nekad vrlo popularni voditelj 'dotaknuo dno'.

Cmrk je Mirni Berend objasnio da ga smeta kada se o 'običnim' ljudima i radnicima govori kao da su 'nitko i ništa'. Cmrk se ne srami svog posla niti smatra da je zbog njega išta manje vrijedan od primjerice nekog televizijskog voditelja. Dapače, smatra da žene koje 'skeniraju na blagajni' isto toliko rade kao i lica s televizijskih ekrana i da su bez razloga smatrane manje vrijednima.

Cmrk se prisjetio i afere zbog napada na suradnicu zbog kojeg mu je karijera naglo krenula silaznom putanjom. Naglašava da je u tom slučaju oslobođen krivnje, no o tome se, kaže, rijetko govori, jer za razliku od samog napada, to nikome nije zanimljivo.

Nekada su ga etiketirali kao divljaka i nasilnika, a danas je svoj mir Cmrk pronašao u obiteljskoj idili u životu na selu u okolici Zagreba gdje živi sa suprugom Ivanom i kćerkicom Tijom.