PATRICK SCHWARZENEGGER

Sin legendarnog filmskog snagatora nimalo ne nalikuje slavnom ocu

03.03.2019 u 15:34

Bionic
Reading

Markantnom Patricku Schwarzeneggeru, sinu proslavljenog Arnolda Schwarzeneggera i novinarke Marije Shriver, inače Kennedyjeve rođakinje, mnogi predviđaju blistavu karijeru u showbizzu

Ovaj talentirani mladić rođen i odrastao u Los Angelesu, već se okušao kao glumac, model i poduzetnik, a sad se pojavljuje i u novoj kampanji omiljenog high street brenda Mango čije kreacije obožavaju između ostalih i španjolska kraljica Letizia, ali i neokrunjena kraljica ulične mode Jessica Alba koja je nedavno nosila neobične kaubojske čizme kravljeg uzorka s potpisom upravo ovog popularnog španjolskog brenda.

  • +4
Patrick Schwarzenegger Izvor: Mango / Autor: Mango

Osim Patricka, u ovoj se kampanji pojavljuje i surfer Luke Stedman kako bi utjelovio osnovnu poruku kalifornijskog ljeta: sunce, palme, ocean, sloboda, stil...

Patrickove fotografije oduševile su i njegove brojne pratitelje na Instagramu kojih ima više od 1,2 milijuna, a mnogi su komentirali kako nije sličan svom slavnom ocu, bivšem guverneru Kalifornije, poznatom po uzrečici iz filma Terminator: 'I'll be back'.

  • +7
Arnold Schwarzenegger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Patrick je 2018. snimio film 'Ponoćno sunce' u kojem mu je partnerica bila bivša teen zvijezda, glumica Bella Thorne, najpoznatija po ulozi u seriji 'Shake It Up' u kojem je glumila sa Zendayjom.

Iako su ga svojedobno povezivali s Miley Cyrus i Taylor Swift, Patrick (25) je već dvije godine u vezi s plavušom Abby Champion.