LINDA HAMILTON

Uloga u 'Terminatoru' obilježila joj je karijeru, a evo kako izgleda danas

09.02.2019 u 15:11

Bionic
Reading

35 godina nakon izlaska prvog nastavka koji je zaradio kultni status, na velika kinoplatna ove godine vraća se Terminator. U novom nastavku filmske franšize ulogu Sarah Connor će ponovno utjeloviti danas 62- godišnja glumica Linda Hamilton

Upravo je uloga Sarah Connor donijela svjetsku slavu glumici Lindi Hamilton, a jednom je prilikom priznala kako se dobro namučila da postigne fizičku formu za utjelovljenje ovog lika. Sredinom 80-ih, kada je prikazan prvi nastavak 'Terminatora', sve su žene htjele izgledati baš poput nje.

  • +3
Linda Hamilton u ulozi Sarah Connor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Svi su htjeli tijelo poput mojega i žene su mi govorile kako su pet godina trenirale kako bi imale mišićavo tijelo kao što je moje', ispričala je Linda u jednom intervju. Dok su žene, a i muškarci, bili zaluđeni njezinim fizičkim izgledom, Linda je vodila tešku borbu s alkoholizmom i bipolarnim poremećajem koji je presudio njezinim brakovima s redateljem Jamesom Cameronom i glumcem Bruceom Abbotom s kojim ima 29- godišnjeg sina Daltona.

Jača nego ikad prije, Linda Hamilton u šestom desetljeću života ponovno se našla na setu novog, šestog nastavka filma 'Terminator' koji se ove godine očekuje u kinima. Redatelj novog nastavka je Tim Miller koji stoji iza kinohita 'Deadpool', dok se James Cameron vraća franšizi u ulozi izvršnog producenta.