IZ JEDNOG NOVČANIKA U DRUGI

Simonica Antu zamijenila Pašalićevim nećakom?

Simona Gotovac

Simona Gotovac

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Nikša Stipaničev

Čini se da Simona nije dugo tugovala za svojim Antišom, već je jednog mecenu, nakon što ga je iscijedila, zamijenila drugim, nećakom Ivića Pašalića

Iako burni brak Gotovčevih još uvijek traje i pleše između ljubomornih ispada i pritvora, Simona je prilično odlučnim koracima krenula dalje. U subotu je viđena i uslikana u narodnjačkom klubu Diamond u bliskom društvu Marka Pašalića, nećaka bivšeg političara i sadašnjeg poduzetnika Ivića Pašalića.

Cijelu noć, tvrde svjedoci, Simona je tugu za izgubljenim Antom i njegovim još izgubljenijim bogatstvom utapala u separeu samo za odabrane, u društvu narodnjačkih hitova, vrhunskog viskija i Marka, koji se svim silama uz pomoć dubokog džepa trudio šarmirati starletu.

Da je dobrim dijelom uspijevao, govori činjenica da je Simonica cijelu noć plesala isključivo s njim, a nekoliko su se puta zajedno otišli 'proluftati' izvan kluba.

Simonina priča za 24 sata je nešto drukčija: 'Moje četiri prijateljice organizirale su izlazak u subotu kako bih se oraspoložila i zaboravila na svađe i razvod s Antom. U klubu smo bile u separeu s dečkima, ali nitko od njih mi nije novi dečko.' Uz taj očekivani odgovor Simonica je rekla jednu zastrašujuću stvar: 'Što se tiče veza, zaklela sam se da više nikad neću imati dečka jer su svi muškarci grozni.'

Marko je, kao po dogovoru, izrekao sličnu stvar: 'Da, bili smo u istom separeu i zabavljali se, ali nismo u vezi.' Nije bitno što je, bitno je da je dobra zabava, rekli bismo mi i pričekali novu Gotovac-pikanteriju, zakletvu i nešto slično. Nećemo dugo čekati, sigurni smo. Jer Gotovci i nakon 'Gotovaca' žare i pale. Dok ne pregore i ispare.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi