TAMARA TRPKOV TVRDI

Simona od Antinih napada pobjegla u Francusku

Simona i Ante Gotovac

Simona i Ante Gotovac

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Filip Brala/24sata

Simonina majka Tamara Trpkov tvrdi da je njezina kći Simona pobjegla u Francusku kako bi se odmorila od napada bivšeg supruga Ante Gotovca. Navodno Gotovac još uvijek zove, prati i maltretira bivšu suprugu
Sandra Šimunović

Sandra Šimunović

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Sandra Šimunović

'Treba se, jadna, odmoriti od bivšega muža koji je posvuda prati i stalno zivka. Naravno, on je saznao da je otišla tamo i nekako došao do broja koji joj služi da se čuje samo sa mnom i Gabicom', rekla je za Zagrebancija.comTamara Trpkov, koja se u Sloveniji brine za Gabrijelu.

Tamara dodaje da se Simona šokirala kada je dobila SMS poruku od Ante Gotovca: 'Misliš da ne znam da šećeš po Francuskoj?' Ante, pak, ističe da ne zna gdje je Simona i da ga se to ne tiče, no njegova bivša punica uvjerena je da on ne govori istinu.

'On uvijek nekako dođe do njezinoga broja. Svaki put kada Simona nekome novinaru da novi broj, on ga se dočepa i počne je gnjaviti porukama i pozivima. Pred mojim očima joj je rekao da neće prezati ni od čega da je uništi, zato se ona toliko i boji. Kad se sjetim koliko je puta Simona usred noći bježala svekrvi u Jastrebarsko ili meni... Da bi bila s njime, trebala je biti kao on, izlaziti, drogirati se. Ona to nije mogla, pa je bježala od njega', zaključuje Tamara.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi