TAJNI POROD

Sienna Miller postala mama

09.07.2012 u 07:58

Bionic
Reading

Slavna britanska glumica poznata je po tome da čuva svoju privatnost, pa je objavljeno samo da je tijekom vikenda u Londonu rodila bebu iz veze sa zaručnikom Tomom Sturridgeom

Glumica Sienna Miller je rodila, piše Daily Mail. 30-godišnja glumica i njezin zaručnik Tom Sturridge tijekom vikenda u Londonu dobili su svoje prvo dijete, no detalji o spolu i imenu još nisu objavljeni.

To ne čudi, budući da je glumica poznata postrogom čuvanju privatnosti. Nedavno je za britanski Vogue kratko komentirala kako se osjeća dobro. 'Iako sam pod strogim uputama da ne kažem ništa, osjećam se dobro. Sve lijepo napreduje i uzbuđeni smo.' Vitka Sienna je ipak priznala da je u trudnoći jela puno slatkog. 'Nisam sladokusac, ali u posljednje vrijeme kolačima ne mogu odoljeti.'

Vijest o Sienninoj trudnoći objavljena je u siječnju, a zvijezda je mjesec dana kasnije uočena kako nosi zaručnički prsten. Sienna i 26-godišnji Tom u vezi su više od godinu dana.

Prije nekoliko tjedana Sienna i Tom, koji je najbolji prijatelj s Robertom Pattinsonom, uživali su u zadnjem odmoru bez bebe u Italiji.