FASHION GURU

Sidro na Antonijinim prsima sve je povuklo na dno, ovako ne izgledaju ni voditeljice u centralnim afričkim državama

  • 30.04.2018 u 13:44

  • Bionic
    Reading

    Dosadašnji stajlinzi Antonije Blaće u emisijama Big Brothera bili su, blago rečeno, diskutabilni. No, posljednjim je izdanjem, ukrašenim predimenzioniranim sidrom, nadmašila samu sebe

    Nakon podosta emisija uživo, idemo prema kraju, velikom finalu, a vjerujem da će u tom revijalnom tonu i Antonijin stajling.

    Moram priznati da smo neke od najgorih odjevnih izdanja na domaćoj telki mogli vidjeti upravo u Big Brother live emisijama. Od svih vrsta remena, golog pupka, nimalo laskavih izreza, pa i krojeva, pokušaja fatalnih izdanja… Bilo je tu svega, a u posljednjoj emisiji je kulminiralo.

    Ovo sidro na Antonijinim prsima sve je povuklo ravno do dna. Kao što i ova država tone tako tone i njezin stajling.

    Možda je htjela usidriti ovu modnu kombinaciju, ali nije joj pošlo za rukom. Pokušala se spasiti ulovivši se u mrežu, ali uzalud. Ništa od toga.

    • +17
    Antonija Blaće u Big Brotheru Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

    Ovako ne izgledaju ni voditeljice u centralnim afričkim državama, a tamo nema mora. Ne znam što reći osim da je ovo loše, kao da je riječ o nekom tko je prvi put kročio na televiziju i ne zna osnovne postulate, poput rasvjete, pozadine, svoje osobnosti i prezentacije.

    Ne mora uvijek sve izgledati bombastično jer tada, nažalost, i nešto što je dobro ispadne loše. No, malo umjerenosti sigurno ne bi škodilo.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.