FASHION GURU

Satenske cipelice naše predsjednice zasigurno će izazvati neku emociju u vama

  • 26.04.2018 u 14:03

  • Bionic
    Reading

    Hrvatska predsjednica stigla je u službeni posjet Makedoniji, a za susret s makedonskim kolegom Đorgeom Ivanovom odabrala je kostimić sa suknjom i neobičnim cipelicama, kojima se pozabavio naš dežurni modni kritičar Fashion Guru

    Cure, da znate od sada pa nadalje - ako nemate noge poput Gisele Bündchen, onda nemojte još i cipelama skratiti nogu, da izgledate kao Palčica.

    Znam da naša politika ne drži previše do pravila, ali ovo pravilo bih od srca sugerirao svakoj ženi, pa tako i našoj predsjednici.

    Remen preko rista ili remenčić oko gležnja stvarno su diskutabilni jer vam skrate nogu i izgledate zdepasto. Remenčići na cipelama dobro pristaju uz dobar minjak, vruće hlačice, pa onda odajete dojam da imate noge od dva metra, a to želi svaka žena.

    • +8
    Kolinda Grabar Kitarović i Đorge Ivanov Izvor: Cropix / Autor: Maja Zlatevska

    Sada kada smo riješili to pravilo, možemo samo zaključiti da će pogled na satenske cipelice naše predsjednice zasigurno izazvati neku emociju u vama. Teško da itko može ostati ravnodušan na ovo.

    Daleko je to od ičeg modernog ili elegantnog, ali kako sam već prije rekao, sva sreća da se naša predsjednica odlučila malko maknuti od mode pa se možda fokusirala na neke druge, važnije teme, poput parka u vili na Pantovčaku ili preseljenja ureda koje se nikad nije dogodilo.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.