SLATKE MUKE

Severinu ne viđamo često u ovakvom izdanju

17.09.2014 u 10:43

Bionic
Reading

Da Severina obožava dizajnerske krpice, nije ništa novo. Sviđaju joj se Dolce & Gabbana, Emilio Pucci, a i njima se sviđa što ih nosi naša zvijezda. No Severina nerijetko odjene i hrvatske dizajnere u čijim krpicama također izgleda sjajno

Naime, u posljednje vrijeme pričalo se o tome kako se svjetski dizajneri hvale Severinom na društvenim mrežama, a nakon svjetskih modnih brendova, Severina se opet okrenula domaćoj modi.

Nova je Severinina miljenica Sonja Lamut, mlada dizajnerica iz Vinkovaca sa zagrebačkom adresom koja se već dvije godine uspješno predstavlja na revijama Cro A Portera svojom modnom pričom SOEL.


Severina se jutros nije mogla odlučiti koji će baloner obući iz kolekcije SOEL pa je fotografiju podijelila sa svojim obožavateljima na Facebooku, kojih ima preko 773 tisuće, i pitala ih za mišljenje. Balonere je kombinirala sa salonkama Manolo Blahnik i Jimmy Choo.

U sivom baloneru ispod kojeg se čini da ne nosi ništa Seve izgleda strogo poslovno, a biznis look upotpunila je punđom i naočalama. Na drugoj slici totalno je šik u nježnoružičastom baloneru i srebrnim svjetlucavim dodacima.