FASHION GURU

Kako i priliči na misu su stigle lijepe žene; Šušnjara je spremno pokazala atribute u kratkoj haljini, a Mia Dimšić goli pupak, no zato su tu isusovke - dovoljno za oprost grijeha

  • 08.08.2021 u 12:33

  • Bionic
    Reading

    Huljićeva 'Misa Mediterana' bila je prigoda da se okupe njegova obitelj i prijatelji, a kako i priliči misi svi su se sredili, a najljepšu haljinu je ipak imala Vjekoslava Huljić

    Otvoriš prvi program pa prebaciš na 3 ili 4 program, a ako te slučajno prst ponese i prebaciš na bilo koji od bezveznih lokalnih TV postaja, na svima slično. Misa. Rekli bismo da smo veći vjernici od samoga pape, a od digića smo sigurno. Ponukan valjda time Tonči Huljić pripremio nam još jedno izdanje mise, ovoga puta u pop verziji.

    Kako i priliči na misu su stigle lijepe žene sa zamamnim oblinama i ponekim dekolteom. Andrea Šušnjara je spremno pokazala svoje atribute u kratkoj haljini cvjetnog uzorka i dugih puf rukava podsjetivši nas da su takvi bili popularni prije nekog vremena.

    Za razliku od nje, kolegica Domenica na misu je stigla u elegantnoj haljini sa zanimljivim izrezom koji nije djelovao nimalo vulgarno. U ovoj tamnoplavoj haljini može ići i na krstitke.

    Mia Dimšić je kako i priliči na misu došla skromno odjevena, no ne znam hoće li joj se oprostiti goli pupak. No zato su tu isusovke, dovoljno za iskup grijeha.

    • +11
    Huljićeva misa Izvor: Promo fotografije / Autor: Jadran Babić

    Šalu na stranu, mora se priznati da su sve tri zgodne i odjevene baš za ljetne dane, ali najljepšu haljinu je ipak imala Vjekoslava Huljić. I do toga smo došli…

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.