TKO ZNA - ZNA

Severinin spoj haljine i čizama čista je senzacija

30.01.2017 u 14:50

  • +3

Severina

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić

Bionic
Reading

Severina ništa ne prepušta slučaju pa je tako i za najavu novog singla odabrala još jedan upečatljiv outfit od samo dva odlična komada – haljine i čizama

Na Severininim društvenim mrežama, koje broje više od milijun i pol obožavatelja, objavljene su najavne fotografije za premijeru novog singla 'Kao', a zgodna je Splićanka opet složila dobitnu modnu kombinaciju. Usput je najavila da će fanovi moći vidjeti spot od ove srijede.

Severinina haljina posuta cvjetovima golih ramena s potpisom je francuske modne kuće Iro, koja djeluje od 2004. godine. Romantičnu, a opet zavodljivu haljinu kreirala su braća Arik i Laurent Bitton. Iako su se u ranoj mladosti bavili glazbom, vratili su se korijenima jer su i njihovi roditelji dizajnirali odjeću te su osnovali svoj brend.

Njihove kolekcije opisuju kao kombinaciju francuskog šika i njujorškog street stylea, a namijenjene su modernim djevojkama i ženama koje se ne boje eksperimentirati. Stoga ne čudi to da je Severina odabrala njihovu haljinu i stil začinila Balenciaginim upečatljivim čizmama.

Crne čizme s bijelim detaljem dodatak su njezinoj bogatoj kolekciji in cipela jer je među prvima pokazala crne poluvisoke čizmice tog brenda, a koje imaju srebrne ili zlatne kopče s otvorima sa strane. Pjevačica je uz najavnu fotografiju napisala da je Balenciaga život te su joj nove statement čizme lijepo upotpunile stajling za novi spot.