POKAZALA SVOJE DRAŽI

Severina u još jednom odvažnom izdanju: Haljina koju bi se tek rijetke usudile nositi njoj pristaje savršeno

08.08.2022 u 09:40

Bionic
Reading

Pjevačica Severina poznata je po svojim izazovnim izdanjima, a pogotovo po odjeći koja naglašava njezin seksipil. Posebno to dolazi do izražaja tijekom nastupa, a za svoj posljednji u Sloveniji odabrala je haljinu koju se ne bi sve žene usudile odjenuti

Otvorene, mrežaste haljine koje dosta toga otkrivaju postale su ove sezone pravi hit. Sada je jednu takvu odlučila za svoj nastup odjenuti Severina. Za koncert u Velikoj Polani u Sloveniji, 50-godišnja splitska pjevačica odabrala je crnu haljinu ispod koje se proziralo donje rublje.

'Ponovno u crnom', napisala je ispod svoje posljednje fotografije koja je u kratkom roku uspjela zadiviti brojne pratitelje. A kako i ne bi kada se naša popularna glazbenica zaista ima čime pohvaliti. Sjajna figura, bujni atributi i lijepo lice koje je ovoga puta posebno naglasila šminkom, došli su do izražaja.

Uz haljinu koja se osim svojom prozirnom tkaninom ističe i s dva duboka proreza na svakoj strani, Severina je kombinirala vrtoglavo visoke sandale u crnoj boji.

Inače, haljine koje ne ostavljaju puno toga mašti na volju obožavaju ove sezone Tatjana Dragović i Sonja Kovač.

  • +3
Severina Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX