LJETNA ROMANTIKA

Šešir i espadrile za poseban dan: Stajling ove mladenke izazvao je posebnu pozornost

31.08.2022 u 11:50

Bionic
Reading

Na isti način kao što je globalna pandemija utjecala na samu organizaciju svečane ceremonije vjenčanja, odrazila se i na modne odabire mladenki. Umjesto tipičnih haljina i cipela za poseban dan, mladenke sve češće biraju netipična, no ništa manje genijalna izdanja, a u navedenom uvjerljivo prednjače Španjolke

Ovoga puta pažnju na Instagramu osigurala je Laura, vlasnica jedne od najotmjenijih modnih trgovina u Valenciji i njezin partner Salva, morski biolog po struci.

Ovaj par iz Španjolske svoju vezu ozakonio je na intimnoj ceremoniji organiziranoj na otoku Formenteri, a mladenka je osigurala posebnu pozornost svojim vjenčanim izdanjem.

Poput prave boemske mladenke, sudbonosno ‘da’ izrekla je u jednostavnoj, romantičnoj haljini španjolske dizajnerice Lucíe de Miguel, s detaljem visokog ovratnika i volanima sa suptilnim detaljima od čipke.

Umjesto vela ova mladenka nosila je slamnati šešir velikog oboda, dok je njezin odabir cipela činila kremasta verzija vječnih espadrila.

Ova svestrana platnena obuća s potplatom od užeta, savršena je za ljetne vrućine jer je udobna i prozračna, a osim toga modeli na punu petu izgledaju fantastično i za neke svečanije prigode kao što su vjenčanja. Navedeno je kolekcijom stvorenom za španjolski brend espadrila, Castaner, dokazala Cristina Ruiz Montesinos, osnivačica popularnog bloga za vjenčanja, Casilda (se casa), a upravo je u njezinoj svečanoj verziji espadrila sudbonosno ‘da’ izrekla ova španjolska mladenka.